48 123
發新話題

【乒工廠】: 2008年八月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2008年八月份內部賽成績公怖

1.Oldcake
2.Alvin
3.James007
4.俊仔
5.//RAY\\
6.44_66
7.Bing
8.Jasonkyy
9.Candy
10.諾
11.Topgun
12.Prince
13.廠長
14.Myron
15.Rosa
16.高仔
17.Wayne_ka_lun
18.wingwing
19.Anthony
20.Johnny
21.Moon
22 - 25. Roy,Zoe, Garfield, Yuki (早走0左,所以排名不分先後)

今次內部賽實在好驚喜,除oldcake禪聯冠軍外,Alvin仔戰勝james,絕對係賽事重點,但我相信今次Alvin仔有咁好的成績,絕對係佢努力換回來的成果,所以我希望下個月的內部賽,我個人及各廠員要更努力,去爭取更好的成績,此外,比賽中途見到wing wing眼淚滿面,我十分之擔心,希望她能慢慢學會減壓,因為她仍有很多重要賽事等住佢,加油呀!!!!!
最後,我重申,我冇放水呀 我咁屎,仲點打假波!!!!!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-1 11:02 發表
1.Oldcake
2.Alvin
3.James007
4.俊仔
5.//RAY\\
6.44_66
7.Bing
8.Jasonkyy
9.Candy
10.諾
11.Topgun
12.Prince
13.廠長
14.Myron
15.Rosa
16.高仔
17.Wayne_ka_lun
18.wingwing
19.Anthony
20. ...
亞倫放水放得最勁

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 11:45 發表

平時同 honey 打波 次次 都 輸 .... 打內部菜就羸 ....  好明顯 放水 比我 ...... 我對賽果有異議 ... 要求覆核 (卓)
係你平時放水比我,打比賽先唔渣流灘!!!!!

是日流灘之王係wayne_ka_lun,第二係Rosa,第三我要查下

你地實在進步了很多...我果日早上+下午 既比賽已令到我好tried 啦...不過算啦...
總算見到我有d好成績啦....唯有下個月再俾心機啦...加油各位廠友

好啦...我試試啦....盡力啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:10 發表

吾準 渣流灘 ... 吾會盡力阻止 汝拎冠軍 架喇 .... 嘿嘿嘿   
我下個月都想參加..liness" />  希望可以就0岩時間啦

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-1 12:19 發表

我下個月都想參加..liness" />
等你!! 留個嘉賓位比你

回復 12# 的帖子

Good, we have new target to shoot

我都好想打,有10年無打比賽 lu

好手( 行 )
Timothy

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:21 發表

汝同  同汝  同名 果個渣 fit 仁 針掂許 liness" />liness" />
佢留個 "渣崩"位俾我, 我仲驚..
你睇下..一出post就做左箭靶喇...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:24 發表

哈哈哈 ... 餅餅 已經心郁郁 要開火
下個月,應會有更高水平的內部賽出現,今個將有新血加盟

48 123
發新話題