26 12
發新話題

【乒工廠】: 2007年10月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: 2007年10月份內部賽成績公佈

1.Martin
2.Gary Cheung
3.橫板佬(非會員)
4.Johnny
5.hk-kc (非會員)
6.高仔
7.Brain
8.諾
9.Anthony
10.Topgun
11.源
12.Alvin
13.hoi yi
14.Tony
15.Limba (非會員)
16.Michael
17.whkwhk
18.影
19.Zoe

第一次我地的排名賽,感覺一流!!!!!!!!!!:)

今日食藥, 神打上身, 兼好彩, 付碌打入八強!!:lol  以我技術黎講, 叫做有個交代:lol

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-28 22:01 發表
今日食藥, 神打上身, 兼好彩, 付碌打入八強!!:lol  以我技術黎講, 叫做有個交代:lol
我直頭係符碌la...!!!:L

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-28 22:04 發表

你今日有超水準發揮...:lol
輸足5:0比你呀!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-28 22:04 發表

你今日有超水準發揮...:lol
對住你可能冇得發揮:@

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-28 22:11 發表

我今日都食左起死回生藥先系敢...........
oh........講左個秘密出來添..........:call: 實畀人捉去藥檢....取消資格.......:lol
我心服口服喇!!!:L

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-28 22:13 發表

你d邪氣一定克制到我:)
好, 睇下黎緊11月尾內部賽, 有冇機會對你.

HK KC come ?

引用:
原帖由 Mao 於 2007-10-28 23:03 發表
HK KC come ?
yes...!!!:)

cool....KC is very strong, but just NO.5 .......看來我要加牢操波

引用:
原帖由 Mao 於 2007-10-28 23:07 發表
cool....KC is very strong, but just NO.5 .......看來我要加牢操波
我好彩嬴了他2:1:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-10-28 23:25 發表

係八強我好彩嬴了他2:1:)

next time, remember to count me!!! :lol
Facebook : http://facebook.com/hkttf

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-28 23:27 發表
next time, remember to count me!!! :lol
ok la...!!!!!!!!:)

引用:
符碌加油:lol

引用:
諾諾..........一個字 Good:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-29 11:59 發表

諾諾..........一個字 Good:lol
多謝童兄, 黎緊日子, 希望再可以發揮超水準同你打番場:lol

回復 1# 的帖子

Congratulate you,Martin !  Cheers....

Congratulate you,Martin !  Cheers....:kiss:

26 12
發新話題