27 12
發新話題

【泓景臺波局】: 8月29日 (星期五) 8:00-10:00pm(完)

【泓景臺波局】: 8月29日 (星期五) 8:00-10:00pm(完)

【泓景臺波局】: 8月29日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局【泓景臺波局】: 8月29日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局,各界波友,無任歡迎 (FULL)
1. KEI
2. John
3. Sunnyfung1
4. Crocotai
5. fly1983
6. 傑仔
7. JUDY
8. 劉得華
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-8-29 10:44

I will join

我到

九月來到後,仲有機會同大家打波...

華哥到不到呀?

join!!

can't join...
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

petlover70, 你唔來, 大家又聽唔到你D荷媽爛gag la

引用:
原帖由 kei 於 2008-8-26 12:01 AM 發表
petlover70, 你唔來, 大家又聽唔到你D荷媽爛gag la
咁 in the mean time,  你地要睇多d"家好月圓"....
(我來唔到一次啫...咁都要俾說話我聽 ?)
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

引用:
原帖由 Crocotai 於 2008-8-25 22:19 發表
九月來到後,仲有機會同大家打波...
咁你9月4日到唔到?

sorry星期五太太唔放人! 唉....唯有去另一邉打
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2008-8-26 23:05 發表
sorry星期五太太唔放人! 唉....唯有去另一邉打
即係哪一邊?

由上星期開始至約十月中, 逢馮星期五都有親人來吃飯,故不能行開,
亦只好去其它球會打,嘿!順道刺探軍情吧! 這次去---------

乒工廠收費球局】: 8月28日 (星期四) 7:00 - 9:00pm - 觀塘區
wai

引用:
原帖由 judy 於 2008-8-27 14:20 發表
你地好呀liness" /> ,我想問吾係好識打波,可吾可以來打架?
當然歡迎啦,你係女仔嗎?

引用:
原帖由 judy 於 2008-8-27 14:20 發表
你地好呀liness" /> ,我想問吾係好識打波,可吾可以來打架?
你可以PM你個手機號碼比SUNNYFUNG1, 佢到時會聯絡你
基本上, 我地唔會計較波友D水平, 大家志在有一個HAPPY FRIDAY
打完波, 吹水, 食飯......幾正GA

想問係邊度等嫁?????

引用:
原帖由 kei 於 2008-8-27 14:42 發表

你可以PM你個手機號碼比SUNNYFUNG1, 佢到時會聯絡你
基本上, 我地唔會計較波友D水平, 大家志在有一個HAPPY FRIDAY
打完波, 吹水, 食飯......幾正GA
係呀,我地好玩得架,你都來打下law,歡迎歡迎~

有幾多張波桌呀??????

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2008-8-28 09:38 發表
有幾多張波桌呀??????
兩張, 我地多數有6-8人, 用2上2落形式, 希望在2小時內對晒所有人, 達到技術交流的目的

回復 25# 的帖子

我地有女仔打架bor

27 12
發新話題