發新話題

2015【KTL 論壇小學盃】5月1日(星期五) 10:00am-6:00pm 歌和老街室內運動場

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

劉瓔瑤 (小五女) 有代表學校參加恒生學界盃
周宛珊 (小六女) 有代表學校參加恒生學界盃
同校   報名參加團體單打/單打

謝謝!

不過貓仔亞媽唔肯比報名費
老豆又無錢比報名費
無得打
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

POST 去到 50, 減左2-3個吹水 POST
可能仲有15-16個位
香港乒乓網

朗朗都唔願意同我夾隊呀!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

貓仔 = 上屆學界精英冠軍
熊貓 = 今屆學界精英冠軍
香港乒乓網

引用:
原帖由 eddieho 於 2015-3-5 22:02 發表
朗朗都唔願意同我夾隊呀!
先生是小學比賽,你唔好以為你穿校服來我不說你超齡
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-3-5 22:05 發表

先生是小學比賽,你唔好以為你穿校服來我不說你超齡
我見你話你參加,諗住可以同你玩吓長膠姐!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

貓仔想夾熊貓
熊貓不是我
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-3-5 22:38 發表
貓仔想夾熊貓
熊貓不是我
明白了!真係要找日上你球館研究長膠呢!

熊貓 都很想夾 貓仔
同校  打雙打

但剛剛有學校夾雜了兩個 camping 要參加,
暫要把乒乓球放下.

好 研究 研究
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-3-5 23:03 發表
好 研究 研究
但你要讓我每局5分!

zzzzzzzzzzzz

請問中學生可否參加?

陳仲偕 (p.5)
林誠至 (p.5)
兩位都有報學界盃
不同學校
唔該

ccccccccccccc

報名表在何處?.........
乒乓,象棋都是我至愛

回復 1# 的帖子

cccccccccccc

發新話題