發新話題

【Pizza】始創Pizza Hut 靚女waitress

【Pizza】始創Pizza Hut 靚女waitress

Pizza Hut 呢期推出一個DBS咭套餐, $398就可以食到好多野.........

始創呢間 Pizza Hut 既裝修都幾靚wor!!

落Order時睇真D. 個waitress 都幾 cutie wor!!!      

笑起上黎仲好甜添!!! 又好禮貌. 佢叫做 Nicole!!!

個餐係for 四個人, 但係又湯又汽水, 我地六大一細. 都好夠分啦!

先黎個薯蓉焗田螺. 加左煙肉特別香

雜菌炒意粉. 好乾身, 好好食!           

肉醬闊條麵.                                                     

唔知乜鬼野 Pizza. 一個批有三種口味, 真係少見!! 係呢期特色

我地今次係食印尼, 德國同埋中國......三款都好正!!

回復 3# 的帖子

真係好靚女, 佢仲送我地出門口添!! 對我呢D呀叔都咁比面,

今時今日咁既服務態度. 我唔去多幾次都唔得啦!!!

回復 5# 的帖子

我以為o岩你呢D小朋友添!

回復 7# 的帖子

真係唔去親眼見過, 同佢講個野都唔知嫁!

點解你咁叻, 咁都估到!!

佢好斯文, 好有禮貌, 我地同佢講笑, 佢笑得好甜同埋面紅嫁!!

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-8-13 13:03 發表

我對d食物有興趣d
我都係主要介紹個套餐, 個妹妹仔都係愛黎比大家望下.

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-8-13 13:17 發表

而家d小朋友, 你真係估佢吾到架
我見街邊班靚仔都係鍾意呢D款!!!

不過有多都唔同既, 可能細路愛姐姐, 我地呢d呀叔, 愛妹妹仔囉!

回復 17# 的帖子

証明你係好正常!!! 妹妹仔, 大人細路都應該鍾意!!

回復 21# 的帖子

你都傻既(唔好怪我咁直接), 做Pizza Hut,
第一, 又唔係D唔見得光既工作.
第二, 點解唔見光.
第三, 佢咁靚, 點會怕比人認得出.
第四, 佢好清楚知道我影佢.
第五, Pizza Hut 個個都入得黎, 點會唔比人認得出.

我反而驚佢會怕好多人會因為佢而去幫襯Pizza Hut, 點知轉頭佢就要開學!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-8-13 16:33 發表

十幾歲時心態唔同喎 ; 硬係覺得佢俾你影完之後再唔俾其他客再影!
你呢句真係唔多明wor!!??

回復 25# 的帖子

關咩十幾對事?!

人地妹妹仔雖然好可能係暑期工, 但係都做得好專業!

回復 28# 的帖子

其實食乜都一樣, 鍾意食既就乜都抵!!

回復 32# 的帖子

你仲勁過我, 佢乖同聽話都睇得出!!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-8-14 08:18 發表
haha...你又知佢乖同聽話???
又係wor!! 不過你話都睇得出, 我以為咁勁識得睇穿人地咋!!!

不過佢真係唔似一般時下既細路女, 因為其他既, 大部份都串咀兼面皮厚.

呢個講野又細聲, 又溫柔, 又斯文, 又怕醜, 最緊要係, 好好禮貌!

我地問佢野, 佢話查完之後覆我地, 一般黎講, D妹妹仔邊記得丫!

但係佢好好, 問清楚晒, 然後返黎答我地. 真係好好!!

幾乎要整張表揚信佢. 但係我估佢都係鼠奇功, 唔會嚮呢行發展, 都無用囉!

回復 38# 的帖子

不是論美色, 而是論態度. 請不要誤會小弟為金魚佬!

回復 42# 的帖子

佢知我影嫁!! 我明影嫁!!!!

發新話題