43 123
發新話題

【Pizza】始創Pizza Hut 靚女waitress

【Pizza】始創Pizza Hut 靚女waitress

Pizza Hut 呢期推出一個DBS咭套餐, $398就可以食到好多野.........

始創呢間 Pizza Hut 既裝修都幾靚wor!!

落Order時睇真D. 個waitress 都幾 cutie wor!!!      

笑起上黎仲好甜添!!! 又好禮貌. 佢叫做 Nicole!!!

個餐係for 四個人, 但係又湯又汽水, 我地六大一細. 都好夠分啦!

先黎個薯蓉焗田螺. 加左煙肉特別香

雜菌炒意粉. 好乾身, 好好食!           

肉醬闊條麵.                                                     

唔知乜鬼野 Pizza. 一個批有三種口味, 真係少見!! 係呢期特色

我地今次係食印尼, 德國同埋中國......三款都好正!!

俾防守王(真名係snap 王) "兜口兜面" 映相都得...佢真的有服務態度.  讚!!

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

王兄你都蠱惑啦

回復 3# 的帖子

真係好靚女, 佢仲送我地出門口添!! 對我呢D呀叔都咁比面,

今時今日咁既服務態度. 我唔去多幾次都唔得啦!!!

唔覺令女-3-

回復 5# 的帖子

我以為o岩你呢D小朋友添!

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-8-13 12:59 發表
唔覺令女-3-
佢比較斯文、有味道

回復 7# 的帖子

真係好有味道..=3=

回復 7# 的帖子

真係唔去親眼見過, 同佢講個野都唔知嫁!

點解你咁叻, 咁都估到!!

佢好斯文, 好有禮貌, 我地同佢講笑, 佢笑得好甜同埋面紅嫁!!

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-8-13 13:03 發表
真係好有味道..=3=

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:01 發表
我對d食物有興趣d

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-8-13 13:03 發表

我對d食物有興趣d
我都係主要介紹個套餐, 個妹妹仔都係愛黎比大家望下.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-8-13 13:02 發表
佢比較斯文、有味道
太陽兄, 咩叫有味道先

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:01 發表
而家d小朋友, 你真係估佢吾到架

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-8-13 13:17 發表

而家d小朋友, 你真係估佢吾到架
我見街邊班靚仔都係鍾意呢D款!!!

不過有多都唔同既, 可能細路愛姐姐, 我地呢d呀叔, 愛妹妹仔囉!

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-8-13 13:16 發表

太陽兄, 咩叫有味道先
haha....唔知呢..

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:03 發表
真係唔去親眼見過, 同佢講個野都唔知嫁!

點解你咁叻, 咁都估到!!

佢好斯文, 好有禮貌, 我地同佢講笑, 佢笑得好甜同埋面紅嫁!!
haha....最鍾意呢type....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:28 發表

我見街邊班靚仔都係鍾意呢D款!!!

不過有多都唔同既, 可能細路愛姐姐, 我地呢d呀叔, 愛妹妹仔囉!
haha..咁我都變左阿叔了..hoho

回復 17# 的帖子

証明你係好正常!!! 妹妹仔, 大人細路都應該鍾意!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-8-13 13:45 發表
証明你係好正常!!! 妹妹仔, 大人細路都應該鍾意!!
好靚既女仔都會鍾意,但好似冇咩安全感咁...

43 123
發新話題