23 12
發新話題

【泓景臺波局】: 8月8日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局(完)

【泓景臺波局】: 8月8日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局(完)

[泓景臺波局]: 8月8日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局(full), 各界波友,無任歡迎
1. Sunnyfung1
2. KEI
3. John
4. Crocotai
5.
rmak2222
6. 劉得華
7. ceci

今次早d參加  - 我參加

Richard

你KEEP住佢, 同佢講番, 佢一定換

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-8-2 12:17 發表
Jo Again
要搵ceci報酬
嘩!係你讓我(姐)!

我地8月8日8點鐘,同奧運齊齊開波

我都好相來!但....唉..老婆唔比!!!
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2008-8-4 17:40 發表
哦,原來你結左婚la,o~~,咁你下次再來lo~

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-8-3 00:11 發表
仲要08 年....洗唔洗儲夠8 人?
小心唔夠8 個人, 有好朋友會黎一齊打喎
咩朋友先,靚女我唔區~

引用:
原帖由 yatwai 於 2008-8-4 17:40 發表
你又借D E話去買野,偷雞過黎= =+

就算報名遲左, 或是名額已滿....唉....你地都知道我仍然會來架呵 ?!
(88年8月8日曾經都係我一個重要的日子)
因為人生安全理由, 可能冇得去睇奧運
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

回復 13# 的帖子

呢招唔可以用咁多! 都係咁晚老老實實問多次先 ! 如果你們真係full咗,咁我就問定佢下星期五得唔得先, 好想再同你D高手打過,呀信,呀傑,呀Kei, Sorry 高個子那個記不得了.聽聞Sunny你更加利害有機會好想教領
wai

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-8-4 19:37 發表

哦,原來你結左婚la,o~~,咁你下次再來lo~
還有個九個月大穊靚女所以站時冇乜私人時間
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2008-8-5 11:54 發表

還有個九個月大穊靚女所以站時冇乜私人時間liness" />  
叫防弧教你個囡囡用長膠

我都會黎, 我要Jason塊膠

多謝各位球友支持
為免令各球員失望
小弟已跟隊長SUNNY傾過
決定到時二上二落
而且KEI, SUNNYFUNG1, JOHN, CROCOTAI會盡量安排球友有更多對戰机会

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-8-5 10:52 PM 發表

你都幾屈機下喎...
死喇...可能開始同你有代溝...

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

引用:
原帖由 kei 於 2008-8-5 07:58 PM 發表
多謝各位球友支持
為免令各球員失望
小弟已跟隊長SUNNY傾過
決定到時二上二落
而且KEI, SUNNYFUNG1, JOHN, CROCOTAI會盡量安排球友有更多對戰机会
我都會忙於整呀傑塊板...可能都會"打得少"
一係咁...收我半價囉

引用:
原帖由 傑仔 於 2008-8-5 05:54 PM 發表
我都會黎, 我要Jason塊膠
唔使緊張...哥哥應承左俾你...

回復 26# 的帖子

If u got JO Plat, I would like to try it

星期六上大陸學波,有冇波友有興趣?

23 12
發新話題