發新話題

[球板討論] ML Gold limited 香港有無得賣?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

ML Gold limited 香港有無得賣?

依家日本已經賣緊,香港好似未見。。。。
有無師兄想一齊訂?

呢d special edition, 唔知 d 料會會好d既呢?
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

我訂了.你到那訂?
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

類似 iruiru 呢 d  online shop
或叫日本同事幫手買

lum住多d人訂可以 harn 番d運費 同 銀行手續費咋。
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

iruiru冇貨了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

好似好有記念價值

回復 5# 的帖子

今年退亦丫麻
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

個日本朋友話仲有,問緊我要唔要。。。

回復 7# 的帖子

from iru?
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

唔知呀。一個打波既日本同事。問我要要咋。

I want it! how much?

連埋運費銀行手續費應該1000內。
無論如何我都會訂。
聽日落order。

想一齊訂既師兄就pm我啦。

如果犯了壇規,請版主刪掉此貼。謝。

NICE
<-->
.

點解!點解!點解要比我睇到呢個post啊!!! 實在太毒喇直直地兄!
1) N656 國天藍棉/狂飆+60號海綿
2) Arctic Wood 省狂藍棉/MXP
3) Emerald Rasant PowerGrip/Grip
4) 龍5 典馳Type D / 狂飆350
5) 玫瑰CL: 正手 Nittaku大字狂3 反手 tenergy 64
6) Butterfly Kim Taek Soo (紅標金)正手 MX-P  反手 Tenergy 80
7) Butterfly Kim Taek Soo ( 韓金 )
8) Darker Speed 90 10mm  正手 藍V
9) Kokutaku 超super超 極 10mm

引用:
原帖由 hamh 於 2014-8-16 07:13 發表
點解!點解!點解要比我睇到呢個post啊!!! 實在太毒喇直直地兄!
該出手時就出手。。。。

係。。。 呢塊係值得入嘅。。。  出血了
1) N656 國天藍棉/狂飆+60號海綿
2) Arctic Wood 省狂藍棉/MXP
3) Emerald Rasant PowerGrip/Grip
4) 龍5 典馳Type D / 狂飆350
5) 玫瑰CL: 正手 Nittaku大字狂3 反手 tenergy 64
6) Butterfly Kim Taek Soo (紅標金)正手 MX-P  反手 Tenergy 80
7) Butterfly Kim Taek Soo ( 韓金 )
8) Darker Speed 90 10mm  正手 藍V
9) Kokutaku 超super超 極 10mm

引用:
原帖由 直直地 於 2014-8-15 13:42 發表

依家日本已經賣緊,香港好似未見。。。。
有無師兄想一齊訂?

呢d special edition, 唔知 d 料會會好d既呢?
是板+兩保護貼+板套嗎?

BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

發新話題
最近訪問的版塊