56 123
發新話題

【丁組】44_66 下年可以升做丁組

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-30 13:02 發表

咁聽晚7 - 8pm 實爆到飛起!! 因為有乒乓人
我突然感覺....心慌慌...好大壓力呀...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-30 11:57 發表

我都覺得係 ... 所以已經 冇鴨力 咁去打喇 .... 呢幾日 都係 練下 d 手感就算 喇
吾洗驚喎, 過往既比賽我對都係一勝一負, 吾係冇得打, 46上次你都嬴我啦, 打好d應該有得打既

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-30 14:00 發表

我突然感覺....心慌慌...好大壓力呀...
一個鐘...唔係打得好多個咋喎......手快有手慢無

回復 43# 的帖子

全部人圍dup乒乓人咪得囉!! 每人打一局十一分, 打完即撇, 唔準熱身.......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-30 14:30 發表

一個鐘...唔係打得好多個咋喎......手快有手慢無   
我覺得我突然好似有無形壓力...感到會俾佢地大炒呀..
一個鐘都好難過嫁.....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 14:39 發表
全部人圍dup乒乓人咪得囉!! 每人打一局十一分, 打完即撇, 唔準熱身.......
有無諗過我的感受呀..好似俾人  "車人一冊" 咁, 又如果個個炒我3-4分...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-30 14:45 發表

有無諗過我的感受呀..好似俾人  "車人一冊" 咁, 又如果個個炒我3-4分...
當今炒得你既人, 相信都唔會多個廿個!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 16:03 發表

當今炒得你既人, 相信都唔會多個廿個!!!
更正 : 當場炒得我既人, 相信都最少有廿個!!!

我本來諗住去食飯前有少少時間, 上去攝下期, 點知....嗚嗚嗚

喂....乒乓人, 你有 無 sd 咭 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 16:17 發表
喂....乒乓人, 你有 無 sd 咭 ?
有 , 256M, 1G, 2G, 4G 都有

你看下什麼時間, 你過來我公司.  我 copy 番你比賽的片段比你.
我公司好近你公司
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-30 16:37 發表
你看下什麼時間, 你過來我公司.  我 copy 番你比賽的片段比你.
我公司好近你公司
OK.  就明天LUNCH TIME 啦

"打車倫"?

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-7-30 22:08 發表
I think 46 should go Gap group liness" />
Gap? Y?!

56 123
發新話題
最近訪問的版塊