發新話題

【享受】香桃『和風中華料理』

【享受】香桃『和風中華料理』

上星期六晚去左呢間飯店食飯. 叫 "香桃". 灣仔駱克道地鐵站隔離.

上樓.

大廚既相掛左嚮度, 即係有了到

環境好靚, 好似去食私房菜咁.

器具好有心思, 唔係一般茶壺差杯

先黎個炸拼小食送酒!!

魚.......我唔食, 但係都整得好靚!!

豬扒, o岩啦!! 好入味同埋鬆化!

水煮羊腩煲. 無騷味!

必食沙律

生菜包

蟹炒飯

蒜蓉牛柳粒

詳情亦可睇我個blog.....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

嘩, 你尾o個3個送好正呀, 貴唔貴架?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 10:17 發表
上星期六晚去左呢間飯店食飯. 叫 "香桃". 灣仔駱克道地鐵站隔離.

上樓.

大廚既相掛左嚮度, 即係有了到

環境好靚, 好似去食私房菜咁.

器具好有心思, 唔係一般茶壺差杯

...
守生, 呢類菜館係人家開公數食o架喎!

好似好正噤喎, 吾知貴吾貴呢

引用:
原帖由 朋友 於 2008-7-28 13:06 發表

係既咩
唔捨得陶腰包!

六個人, 每人百幾蚊.....

不過啤啤都飲左好多. 若果唔係飲咁多, 仲平!!

噤都OK喎

有時唔好比人地既裝修嚇到. 唔係野野都要叫全店最貴既野食嫁!!

當佢係一間正常既食店, 咁就得啦!!

我想問點樣可以睇到你個blog呀

你按防兄每個 post 的紅色相便能入到他的 blogger
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

係喎 , 吾該曬

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 13:57 發表
有時唔好比人地既裝修嚇到. 唔係野野都要叫全店最貴既野食嫁!!

當佢係一間正常既食店, 咁就得啦!!
係o既, 食家!

回復 13# 的帖子

我唔係食家, 只係希望多D人去試唔同既野, 拎返黎大家sharing!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-28 17:21 發表
六個人, 每人百幾蚊.....

不過啤啤都飲左好多. 若果唔係飲咁多, 仲平!!
幾時帶隊去多次

價錢幾貴呀

起碼 $200一人,仲幾細碟

引用:
原帖由 worldmix 於 2008-9-3 18:54 發表
價錢幾貴呀

起碼 $200一人,仲幾細碟
開得喺灣仔區.........唔通收你大家樂價錢咩

呢間野,我以前返灣仔都有食過下,好過癮,午膳時間,一樓要加一,二樓有九折
好唔好食,見人見智,幾十蚊有交易

發新話題