發新話題

【丙組】大勇瑋仔今個星期日打丙組賽,請各方好友精神支持!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-27 23:39 發表
瑋仔是16強 ??
yes

瑋仔好波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

哎呀...無睇佢果場就書左....可惜

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-27 23:46 發表

我既瑋大人呀 ..... 不過16強都very 強勁喇 ...
Really Very 勁  

哎也.....我買偉仔三甲wor!!!!!

總之我就可憐啦,完全唔係輸技術

引用:
原帖由 瑤瑤 於 27-7-2008 11:46 PM 發表
哎呀...無睇佢果場就書左....可惜
咪就係

引用:
原帖由 瑤瑤 於 27-7-2008 11:51 PM 發表

Really Very 勁  
第二場係有權輸比對方
好彩有你地幫我打氣

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 09:55 發表
潮流興丫嘛!! 我第一場就畢業, 都唔係輸技術! 不過無計, 對手係合法贏波..

引用:
原帖由 防守王 於 28-7-2008 10:00 AM 發表

潮流興丫嘛!! 我第一場就畢業, 都唔係輸技術! 不過無計, 對手係合法贏波..
我同你情況係一樣!
但係我打3局都係6分4

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 10:09 發表

我同你情況係一樣!
但係我打3局都係6分4
我除左第一局之外, 之後連瓜三局, 每局送六之七分. 你話邊個慘!! 不過我確信因果.
我以前出得絕招多. 近兩年係咁比對手出返.....算啦!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 09:55 發表
你唔似咁睇唔開喎 , 你應該好豁達架...
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 28-7-2008 11:19 AM 發表

你唔似咁睇唔開喎 , 你應該好豁達架...
無,難得今次最有機會入8強,加上對手又唔係技術性擊倒我,
唔多唔少都有唔甘心姐,放心我現在心理無咩事!

唔緊要啦!你下次再見到佢,你就沖爆佢囉!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-28 11:30 發表

無,難得今次最有機會入8強,加上對手又唔係技術性擊倒我,
唔多唔少都有唔甘心姐,放心我現在心理無咩事!
心理無事就好啦,不過身理有無事呀?

生理應該有事....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 23:20 發表
生理應該有事....
貓兄,我佩服你的觀察力!

多謝關心,我心理,身理同生理都好好!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-28 23:20 發表
生理應該有事....

發新話題
最近訪問的版塊