發新話題

【甲組】長膠 vs 生膠

【甲組】長膠 vs 生膠

雖然未知明王子 win 面是一代忠師 win, 不過.....若王子過了大師便要面對 生膠快攻手 + 腰  .........
我小時候區賽都對過 + 耀好多次, 無一次 win.  當然而家更不用講.
生膠某程度上是長膠的死滴.....不過多年無見...唔知 +腰 仲是否打生膠呢.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

突然發現甲組好多家

家進
家耀
家樂

唔知有無家庭樂呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 15:58 發表
突然發現甲組好多家

家進
家耀
家樂

唔知有無家庭樂呢
慶幸唔係叫

家样
家燦
家長

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 15:57 發表
雖然未知明王子 win 面是一代忠師 win, 不過.....若王子過了大師便要面對 生膠快攻手 + 腰  .........
我小時候區賽都對過 + 耀好多次, 無一次 win.  當然而家更不用講.
生膠某程度上是長膠的死滴.....不過多年無 ...
係呀係呀, 仲係好鬼勁, 擺位都比佢擺死liness" />

我係好想去觀戰,學下點用長膠對付生膠

我都想學
香港乒乓網

溫馨提示,上年工商盃明王子勝了+耀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 22:58 發表
我都想學
今次打丁組,我認識用長膠的,包括我在內,都不幸遇上粒仔,被封了路,不能前進

我上次丁丁 32強時便死在生膠手上
香港乒乓網

唔好講王子對耀耀先, 佢都要先過大C....哈!! 呢關都幾惡攪啦!

一般長膠比較難打贏生膠的

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 00:34 發表
唔好講王子對耀耀先, 佢都要先過大C....哈!! 呢關都幾惡攪啦!
甲組真係個個都惡攪.................

發新話題
最近訪問的版塊