發新話題

【甲組】甲組種子吹一吹

大C最近成日上北上,都係為左破長膠王子!
我係兩邊都支持!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-22 15:21 發表 大C最近成日上北上,都係為左破長膠王子!我係兩邊都支持!
吾怪得吾見人。

大師是否真是上國內苦練長膠.....還是.......................................................................去左飲走
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 15:48 發表 大師是否真是上國內苦練長膠.....還是.......................................................................去左飲走
上國內飲酒!?痴線o既大C邊係D咁o既人!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

上國內飲酒點會吾預我地!

引用:
原帖由 off+ 於 22-7-2008 03:56 PM 發表
上國內飲酒!?痴線o既大C邊係D咁o既人!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

上國內飲酒點會吾預我地!
你又知,聽你口吻,好像你好了解大C
佢上去點會飲酒,我話一定係飲花酒

support big C

+樂仔
加油

學人扮熟先!!!

呀古, 我支持你!! 掂硬!!

支持+樂仔

我支持長膠王子 ( 9 唔塔 8 )
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-22 15:21 發表
大C最近成日上北上,都係為左破長膠王子!
我係兩邊都支持!
我都想 , 但公事太忙 , 我啱啱先由澳門返來。 好倦......
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 15:48 發表
大師是否真是上國內苦練長膠.....還是.......................................................................去左飲走
大C一定唔會上國內飲酒,大C正係鍾意跳舞(仲係唔鍾意跳後生果隻)

你地都清楚大 c wor
香港乒乓網

大師加油!有我地支持你!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-23 22:19 發表

我都想 , 但公事太忙 , 我啱啱先由澳門返來。 好倦......
明仔大勇, 大C下風!!!! 加油, 打場好波. 邊個贏都好!!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-7-22 14:16 發表
原來一燈大師叫梁X強, 個名與在下的很近 ; 雖然長膠王子似莫少聰咁俊, 但要支持華宗!
咁你係咪打丙組, 同大C差中間果個字呀?!!

聽講你過大海"汁"唔少,咁今晚果餐多謝先

回復 21# 的帖子

哎也, 今晚黎唔到呀!!! 星期二北上學波時, 教練送左塊國家隊(當然係用過)既SRIVER我試. 真係要講句........勁好打!!

本身諗住今晚黎拎比瑋仔試下.....因為我教練係打橫板. 比我都要剪, 不如比你試下!!!!

發新話題
最近訪問的版塊