發新話題

【九龍區月賽】: 7月27日 (星期日) 4:00-8:00pm 官涌運動場

這日撞好多比賽, 先撞乒工廠月賽, 又撞丙組, 丁組....再撞埋將軍澳某個屋村賽......
打的人唔該 電郵  , 電話 給我
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-24 09:14 發表
這日撞好多比賽, 先撞乒工廠月賽, 又撞丙組, 丁組....再撞埋將軍澳某個屋村賽......
打的人唔該 電郵  , 電話 給我
睇黎, 呢次係偷襲月賽名次的大好時機喇....嘿嘿.嘿...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-24 12:49 發表

冰賓哥 .... 而家個菜牌 都又有 夾早 , 又有餅早 喎 好似
3) 明天
4) skywalker
5) moneytom
6) wilson
7) bond
8) 44_66
9) Goku
邊個係 夾 餅 呀??  提下水啦..
不過我唔係打, 只係提醒大家今次好多強手都無報名...機會難得嘛..嘻嘻

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

呢個wilson 係咪o個個wilson 呀46兄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-24 12:53 發表
呢個wilson 係咪o個個wilson 呀46兄
係呀~~~~

甲乙丙丁都有
香港乒乓網

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-24 12:52 發表

3) 明天
4) skywalker
5) moneytom
6) wilson
7) bond
8) 44_66
9) Goku
邊個係 夾 餅 呀??  提下水啦..
不過我唔係打, 只係提醒大家今次好多強手都無報名...機會難得嘛..嘻嘻
我豬....但唔話你豬

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-24 12:54 發表

我豬....但唔話你豬   
話俾我豬啦...

報的人如果無留電話及電郵給我, 我無法比你打, 因為要你們幫手取場 !
香港乒乓網

Count me in!

食(報)越(月)菜(賽)

tong3307都參加

我參加,最後一個報名

通常logtincom參加, tong3307 都參加

回復 47# 的帖子

唔好公開我兩個之間既關係...plx=]

發新話題