發新話題

【工聯會】工聯會比賽

唔好賴低我..........我都想出線~~

me too.............

引用:
原帖由 old-cake 於 15-7-2008 10:39 發表
唔好賴低我..........我都想出線~~

me too.............
你o個組無問題啦

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-15 10:47 發表

你o個組無問題啦
hope so  

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 11:42 發表
兩位屍兄 上去記得試下張檯既手感先 ...
Yes sir!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 01:21 發表

汝有份打 ? 第3早 ?
無錯

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 00:53 發表
各位兄弟小心 , 果度張台吾係好彈 .. 小心有古怪
e....古怪台?....唔彈架?
咁...我地尼d水皮鬼仲更加難適應喇~~~~
聽做炮灰都得囉!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

hahahaha.......爆就肯定架喇,不過係比人爆姐!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 11:42 發表
兩位屍兄 上去記得試下張檯既手感先 ...
重有地板係鋪磁磚,唔係鋪地氈,所以整傷 46兄隻腳

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 13:13 發表

關咩事丫 ... 係舊患喇 ... 成日輸波 dum 地 ..... 而家去睇醫生喇 .... 拜拜小星星
乜唔係同老佛爺申請去玩,佢唔批比你先 dum 地整傷 ?

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-7-15 13:19 發表

乜唔係同老佛爺申請去玩,佢唔批比你先 dum 地整傷 ?

工聯會果塊地我都差d"扇"親...

fung 兄,你應該順利出綫吧

估怪枱啱我

有無人知off+打成點?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 10:02 發表 有無人知off+打成點?
好彩出線...............

發新話題
最近訪問的版塊