發新話題

全能清潔劑

非常好嘅介紹
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

請問samson2012717師兄, 銀河拍柄套是如何容加上去的?我買了但不知怎樣做。

引用:
原帖由 taiwai2007 於 2014-4-27 01:47 發表
樓主連化驗所也去過求證。。。
小弟想請賜教市面一D膨脹劑和打底油是什麽來的?有否代替品?
之前都是因為在公事上的考合情況下,才會接觸—d LAB 既測試,
我就因便成利,入了實驗室噤緊急製!
膨漲劑,打底油入面有咩成份,我沒有深究過,但肯定有化學成份。
代替品,可用BB油,食用油etc,但過程需要更長時間才能見成效。
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

會唔會有VOC?過唔到机?

回復 25# 的帖子

用風筒吹熱風
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=66146&extra=page%3D1

用食用油澎漲會唔會超VOC?
熹仔

回復 30# 的帖子

那是回答銀河的板柄套。
膨漲劑請看
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=61596&extra=page%3D1

Hi jcclee, 藥房有得賣嗎? 我摟下嗰間冇呵, 可能太細間吧

There are a lot of brands for multipurpose cleaning spray in bigger stores such as Walmart, Superstore, HomeDepot, Soybe, but it is hardly find this - Dettol in Canada!

回復 33# 的帖子

一般超級市場都會有。。。。。
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 atcf 於 2014-4-29 10:58 發表
一般超級市場都會有。。。。。
Thanks

唉....摟下間百佳都冇呵

wellcome.......啦
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

超市賣$25-26
藥房$20就Ok
如果你板唔多,應可用到超過1年!
我自己3個月用完1枝。
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

thank you
可否影張正面既相睇睇

慘,行左幾間藥房都冇,請問你地喺邊區同邊間買架,可否告知

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-4-29 21:28 發表
超市賣$25-26
藥房$20就Ok

如果你板唔多,應可用到超過1年!
我自己3個月用完1枝。
Hi jcclee,
你喺邊區同邊間藥房買?

Thanks

wellcome有貨,今天$23.9

Thanks

引用:
原帖由 JACKYHEI 於 2014-4-27 12:20 發表
用食用油澎漲會唔會超VOC?
如果果支食用油有VOC,用依支油煮飯對身體都幾危險
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

發新話題