發新話題

【非賣品】馬龍的國狂

引用:
原帖由 gx7615 於 2014-3-23 23:40 發表
得罪講句 呢個樣似山寨
唔緊要, 唔使客氣, 如果真是假的, 咪當是一個反面教材囉
多d 人睇到, 多d 人給意見, 是好事 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

真系唔多似堅野....
除咗以上幾點以外, 仲有一點系: 馬龍打天極既

回復 23# 的帖子

Thanks for your input
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

點會假 俱樂部都是用這個狂
而且呢塊的確好打

一定係好有誠意嘅商品,  咁大隻字印"特制(國家隊專用)", 真假吾講, 買左心理上已滿足了。如果佢改印厚度係2.1 就更好。

好打咪得,有咩所謂

回復 28# 的帖子

試打過真係幾好架(呢塊我都打到)

講真, 一塊Tenergy賣到四百幾就心甘情願咁去奉獻俾d 日本仔 ?!
花區區幾百去支持吓祖國, 難道我會say no 咁衰仔咩 ?

又話特別渠道,又話廣東隊既,咁都有得假?果D託上託買既,真係信唔過,
有時D省隊,膠都唔夠用,邊有咁多放出黎。

就算拿到了一塊在規格和印刷上都附合的, 又肯定是真的嗎 ?

有時人與人之間總要有互信的時候,
我不會因為個別事件而影響我對信任別人的睇法,
反而我會著重於整體的個人品德.
試問誰沒有判斷錯誤過的一刻 ?
錯誤就只是為了日後可做得更好的機會.

回復 1# 的帖子

這是馬龍簽名抑或係商標?因為簽名不
是這樣的!

引用:
原帖由 pingpong 於 2014-3-24 19:11 發表
這是馬龍簽名抑或係商標?因為簽名不
是這樣的!
哈哈, 我又點會知 ?!
我未見過馬龍簽名,
你是有他的簽名嗎 ?

yes!
我剛剛check 過綢友neku 在2012年
器材討論post 了馬龍的簽名!
本帖最近評分記錄
  • jcclee +5 多謝分享 2014-3-24 19:28

回復 34# 的帖子

Thanks !
多謝證實

睇左, 個(馬)字就好相似, (龍)字不一樣.

其實我也想上戴一些球星的簽名,
只可惜不懂上戴!
我有馬龍、許昕、柳承敏、石川皆純、劉詩雯、
石賀靜及丹于孝希的簽名!

引用:
原帖由 pingpong 於 2014-3-24 19:37 發表
其實我也想上戴一些球星的簽名,
只可惜不懂上戴!
我有馬龍、許昕、柳承敏、石川皆純、劉詩雯、
石賀靜及丹于孝希的簽名!
PM 去給 monkey330(少年超版)
他會幫到你.

thanks!

http://item.taobao.com/item.htm? ... f&id=6101851366

呢塊似o勒, 照佢講....

"大喷码!此海绵为马龙有机时代的海绵版本,韧性好,胶面粘性高。改无机后马龙本人现在并不打此套胶,2011年深圳公开赛时,马龙正手NEO天极三蓝海绵,反手TO5,这款套胶已经是有机时代的范畴了。由于某种原因切过角了,区别于300元的四角国狂!防伪可查。追求完美者绕道!!"

講得又好似幾真咁幾有道理, 唔知膠面重有冇防偽碼, 查查無防, 買兩舊人仔。

回復 39# 的帖子

多謝 !
你應該有經驗

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-3-24 23:40 發表
多謝 !
你應該有經驗
哈哈.....的確係有淘寶買山寨的經驗, 但都係一百幾十蚊貨仔, 講到幾百就冇膽去馬了...

發新話題