發新話題

【丁組】出線名單

引用:
原帖由 ele1214 於 2008-7-13 00:49 發表
我都掂佐
下場你要對一號seed喎

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-12 23:57 發表
1) jasonkyy
2) Gong-Kill
3) Old Cake......

弓起
畢業名單
1) mao
2) 諾
貓兄,你好似唔記得左你的對手呢,BoBo也畢業了

貓兄d波進步咁多,下次不幸對到你,都唔知點算呢......

今晚打左三場, 128強了!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-13 01:22 發表

kc 哥 組別 與 貓貓 不同 呢
貓兄是打丁組,有乙組實力的人呢

小弟只是little potato

月組我便有...乙組便不敢高扮....

我同 kc 打都未 win 過, 這是事實
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

恭喜三位廠友出線,目標直指八强!加油!8月3日見!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜三位
今日都有睇到你地打....幾好呀...

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-12 23:57 發表
1) jasonkyy
2) Gong-Kill
3) Old Cake......

恭喜三位

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-13 00:50 發表

下場你要對一號seed喎
希望爆到xdd

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-13 00:13 發表

moon moon, 我地打丁組牙!!!!!!!!!!
Old-cake hing, if you can beat me and I was 丁丁 champion b4, then you must win Champion la....

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-13 00:45 發表

放心啦, 我買你入八強, 冇難度
Old cake win champion 冇難度 la

are you playing too?  Of cours I support you la....46 and oldcake meet in the final la...

Master 46, I lost money ar...but got to stay in Bellagio for 5 days for free....and all the food I could eat too...but I lost enough to pay for it myself...

引用:
原帖由 ele1214 於 2008-7-13 09:26 發表

希望爆到xdd
><
我個花名係:行仔/牛奶仔^^"
無論做既決定是錯或是對,,,只要決定過後不要後悔;!!》•
我個blog係:http://blog.qooza.hk/d60544

左右開弓出線路
PL
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 00:16 發表
其實今年好開心, 因為見 jasonkyy, old cake and gong kill 都出線....
乒總的比賽真是攪得好好. 我要好好學習
有唔同人負責唔同綱位者...如果我地人手安排好d..一樣無問題

發新話題
最近訪問的版塊