發新話題

WoW...靚仔會長星期六要大戰貓兄...@@

????

貓兄今日勁爆, 趙好多人!

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-11 01:14 發表

防兄點解????呢
唔明, 問下o者!

貓噚晚贏左兩個勁人!!! 所以要小心!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-11 09:11 發表

我都在場做証...liness" />
但係你睇唔到仲有一場精彩賽事.....

不如大家估下??

偉裕會長 vs 貓貓

邊個勝算高D?!?!

我都撐貓貓!! (比D壓力佢先!!)

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 09:51 發表
隻衰貓成日都炒不材架 ..... 寶寶哥小心d打呀 ........ 拉爆隻衰貓
聽聞你呢期上左位, 個個都忌你三分.......

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-11 10:23 發表
必定要軟硬兼施...
沖爆貓貓佢...
無錯!!!! 只有一個衝字....但係唔知呢期偉裕會長板衝波夠唔夠行!!

因為靚仔丙組噚晚既爆衝都衝唔死貓貓!

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-11 11:11 發表
對衰貓.....不能死爆......死衝!
對貓貓, 唔爆唔得. 但係爆得多, 傷氣力!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-11 11:26 發表
我尋日未比防守爆死左.....見到 kiu bo bo 我都暈了一半....好彩近來見瑋仔多. 開始習慣同靚仔打波
大家都話要軟硬兼施, 所以証明噚晚我係符碌加十五成功力!!!

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-11 12:52 發表
那麼多小道消息,看來靚仔會長要加把勁了

但星期三晚會長大人也爆了個乙頭人士,看來這場波會好刺激呢liness" />
問題係, 貓貓邪功漸成......靚仔寶寶贏既係硬功定係軟功先!!!??

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-11 13:02 發表

佢一向都唔識軟下來呢,所以比你估下,防兄

同埋會長大人可能會有壓力呢,如果僥倖勝出,可能偉裕不能在此掛牌呢.....hehehe(Kidding)
這個我相信, 因為昨晚貓兄已說 : "你不知道, 網上討論區一直都是很黑暗嗎?!?"

發新話題