21 12
發新話題

【百靈鳥球局】7月8日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館 - 省隊, 花生, 老虎机

【百靈鳥球局】7月8日 (星期二) 6:00-9:00pm 乒之館 - 省隊, 花生, 老虎机

明天小貓上來送死
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

如無意外應該準時到受死...目標三場加埋有十分 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 7-7-2008 07:54 PM 發表
如無意外應該準時到受死...目標三場加埋有十分 !!
巨龍呢排狀態一般,上星期差d比我ko左
所以貓兄,聽日你可以放心ko佢

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 19:59 發表

巨龍呢排一般,上星期差d比我ko左
所以貓兄,聽日你可以放心ko佢
你錯了, 是呢排瑋仔狀態大勇...上次我先比你咁住來打.....看來明天要全身而退都不容易....

明天我要 till jlamlam....因為現在他是我的偶像 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 20:01 發表

你錯了, 是呢排瑋仔狀態大勇...上次我先比你咁住來打.....看來明天要全身而退都不容易....

明天我要 till jlamlam....因為現在他是我的偶像 !!
無錯, 呢期瑋仔已達甲組水平..........

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 08:13 PM 發表

無錯, 呢期瑋仔已達甲組水平..........
唔好玩小弟啦
我只係一名"丙組仔"

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 20:52 發表

唔好玩小弟啦
我只係一名"丙組仔"
打完呢次排名賽你咪上甲囉!

引用:
原帖由 防守王 於 7-7-2008 09:35 PM 發表

打完呢次排名賽你咪上甲囉!
唔好咁快下結論

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-7 21:36 發表

唔好咁快下結論
擺明比壓力你啦!!

防守聽日去嗎?

瑋仔, 我快膠要補膠手...明天可否帶, tks!!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-7 20:01 發表

till me. u look down on me previous time wor

省隊, 花生, 老虎机
今晚好多勁人.......省隊 大戰 花生...看到我目定口
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-7-2008 12:41 AM 發表
省隊, 花生, 老虎机
今晚好多勁人.......省隊 大戰 花生...看到我目定口
咁你星期四,仲來唔來,我帶膠水來幫你整好d塊膠

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-9 00:41 發表
省隊, 花生, 老虎机
花生 is my idol

jlamlam is my idol...昨天真正比你打死左.....不過連 007 都比你 ko, 我比你 ko 亦好開心....
jlamlam 好波
香港乒乓網

mao mao 好波

dandan 你都好利害....因你太勁..我都唔敢同你打..................
不過貓好欣賞你的反手開波及橫打...勁...下次指點下貓仔可以嗎 ?
香港乒乓網

21 12
發新話題