發新話題

回歸盃 - 相片分享 之 乒之仁大戰蜘蛛俠

回歸盃 - 相片分享 之 乒之仁大戰蜘蛛俠

乒之仁大戰蜘蛛俠
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 多謝分享 2008-7-5 08:48
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

乒之仁好型呀

邊個最后 win ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

乒之仁, 厲害!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-5 08:46 發表
1 V' m$ L. [) i. d; Z) v1 h% V邊個最后 win ?
/ C' l; [7 U- m6 y- v" K' N
0 o. W& f$ H. _+ ]
蜘蛛俠 won

蜘蛛俠,好難打,我都糸輸比佢

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-5 12:51 發表 1 t/ l% Z* i6 y3 i- m* P2 v, j
蜘蛛俠,好難打,我都糸輸比佢
- t2 z9 \; L1 ^: Y; K- _2 k呢隻老蜘蛛當然難打啦....哈...
# f& T0 [0 _* O' M# Q我都有輸俾佢.
$ ]7 t( ?: ?0 @: Z# P2 |不過想贏都有辦法的..
8 X0 U# l+ _; w. y+ z" A
+ `. r) H+ ?) k8 Z  @' i我的辦法是 : 打好D 囉...
  g; G( J6 l* p
% x. X) N( v8 Z3 H6 h' b) A[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-7-5 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 9# 的帖子

若我 "不打好D" 的話, 根本是一個超低手, 個個都可以贏我.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

乒之仁好靚仔~好型牙~

回復 13# 的帖子

你咪仲型

引用:
原帖由 水煮肉片 於 2008-7-6 19:26 發表 ( S9 U3 O4 a1 B: m# ]
水少可以加,好像頭上的蛛蛛網不是那麽容易織的吧
; ^: R! ~  ?$ F' x, g4 O) {

: }6 [$ V" U0 B  f水片, 加咗水又可以乾返... ...

引用:
原帖由 型男 於 2008-7-5 15:03 發表 ; N" s) ~! H0 [4 O! Q
乒之仁好靚仔~好型牙~liness" />
) h4 g5 I+ u1 [/ S

! {6 q0 d/ \" J# E1 ?- z2 K% k$ [9 Y- N' L6 |
仁少打波好'正宗'!

發新話題