發新話題

[兵工廠] 2008年七月份內部賽 7月10日 (星期四) 7:00 - 11:00pm 何文田康樂中心

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-10 14:10 發表

我黎又唔打~~~~~~又做專佛, 驚你嫌我阻定添呀   
妳不知幾幫得手!! come la...!!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-7-2008 14:10 發表

大嶼山大佛~~
阿彌陀佛~~~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-10 14:17 發表

大嶼山大佛~~
阿彌陀佛~~~
仲唔比多d香油錢

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-7-2008 14:28 發表

仲唔比多d香油錢   
茅呀

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-10 14:10 發表

你不知幾好"波"
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-7-10 14:56 發表

你不知幾好"波"
你咁講...一陣 Joey 睇到又有排講...暈

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-10 14:08 發表

你有photo with me 丫嘛
係呀......難得合照
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

I won't come tonight lar.....go to see doctor and take a rest ar
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-7-11 00:32 發表
今日團体賽真係好好玩 ... 下次可以搞過 liness" />

今日團体實可以對到唔同既人(真係好好玩),平日唔敢樓佢地打,而家唔驚 lu liness" />

今日博命打 ... 谷底終於遠離我 ~ 好野

仲博到一日 ...
玩時玩,吾好太搏牙,保重保重

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-7-11 00:32 發表
今日團体賽真係好好玩 ... 下次可以搞過 liness" />

今日團体實可以對到唔同既人(真係好好玩),平日唔敢樓佢地打,而家唔驚 lu liness" />

仲博到一日 ...
妳今日好似整親條頸喎,冇乜大礙嘛.

WOWOWO
HAPPY HAPPY大聲咁叫...
我要打你=3=

引用:
今日團体賽真係好好玩 ... 下次可以搞過 liness" />liness" />

今日團体實可以對到唔同既人(真係好好玩),平日唔敢樓佢地打,而家唔驚 lu liness" />liness" />

仲博到一日 ...
嘩...小心呀 ..休想多d

唔記得左大合照~~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 11-7-2008 10:10 AM 發表

冰樹有靚仔   我都想知
你咪其中一個囉

引用:
原帖由 44_66 於 11-7-2008 10:14 AM 發表

瑋大人 .... 不材雖然好想認同 , 之旦係凸然想嘔
嘔嘔下就慣啦

發新話題