發新話題

【乒工廠】丁組排名賽

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-4 12:48 發表

歌街10:05am .............又早場!!!!!!!!
我陪你....啦
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-7-4 12:05 發表

Nice to know you have join this party.
C U at 12/7 and 27/7 together
HaHa
27/7緊係要再見啦,

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-7-4 12:52 發表

加油呀 ... 我會黎打氣 liness" />  ~ 正手爆沖到枱
咁多人到!! 好大壓力

我  vs gary
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-4 12:53 發表
我  vs gary
sure win.........!! 你!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-4 12:54 發表

衰貓 ... 番黎 hk 未呀 ..... 今晚打波 till 你
見貓即殺

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-4 12:53 發表

諾諾 渣油
四哥都要加油

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-4 13:00 發表

honey 又吾好咁 弱蓄 .... 見貓即 till 啦
見到呢隻衰貓就興過火屎

我今晚番, 但可能到都要 11點多, 有無 bamboo, 有的話我上來....無都可以上來.....
但如果無 bamboo 都 ko 廠 x....我會登東方日報唱行佢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-4 12:53 發表
我  vs gary
真定假呀, 咁岩又咁橋

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-4 13:01 發表

見到呢隻衰貓就興過火屎
you gave me a lot of fun in your post while i'm down down
香港乒乓網

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-7-4 13:02 發表

真定假呀, 咁岩又咁橋
是小乒 vs gary....嚇下他先
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-4 13:02 發表
我今晚番, 但可能到都要 11點多, 有無 bamboo, 有的話我上來....無都可以上來.....
但如果無 bamboo 都 ko 廠 x....我會登東方日報唱行佢
我等你黎ko我!!!!!  衰貓!!!!!

我未必來到, 因為未知什麼時候走得....所以不要太大期望
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-4 13:14 發表
我未必來到, 因為未知什麼時候走得....所以不要太大期望
衰貓!!隨口up.....!!!!!!!!!!!!!

發新話題