21 12
發新話題

【丙組】恭喜乒乓小王子成為一號種子

【丙組】恭喜乒乓小王子成為一號種子

恭喜屈機乒乓小王子成為一號種子,liness" />liness" />liness" />

如果對到佢就Die hard lol

恭喜屈機小王子!

引用:
原帖由 乒乓小子ben 於 2008-7-3 19:15 發表
佢拎丙組第1應該冇問題
咁就變咗乒乓小丙王子 !

恭喜小王子

I think it will be a final between 乒乓小丙王子 and Son of Son #1 (Dicky)

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-3 19:30 發表
恭喜屈機乒乓小王子成為一號種子,liness" />

如果對到佢就Die hard lol
0,0再講多一次,不是屈機乒乓小王子,係乒乓小王子。我問過人,我第二場的對手好難打。

小王子好似同太陽1號一條線,不過太陽1號第二場都幾硬....

丙組場場都係硬仗...一定要打醒十八分精神...

引用:
原帖由 james007 於 2008-7-3 23:44 發表
I think it will be a final between 乒乓小丙王子 and Son of Son #1 (Dicky)
ha...如果係就好了

恭喜屈機小王子
希望決賽JLAMLAM可以對你

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 11:38 發表
恭喜屈機小王子
希望決賽JLAMLAM可以對你
u vs 小王子 first

引用:
原帖由 jlamlam 於 4-7-2008 11:49 AM 發表

u vs 小王子 first
去到先算啦,如果出到線仲要對KC

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 11:57 發表

去到先算啦,如果出到線仲要對KC
u出線 No problem

引用:
原帖由 jlamlam 於 4-7-2008 12:28 PM 發表

u出線 No problem
你唔好睇小KC兄,佢進步左好多呀

I am not 睇小KC兄 but i 睇 high u

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-4 13:39 發表

你唔好睇小KC兄,佢進步左好多呀
瑋兄太抬舉小弟了,唔好話出線要對你,第一場win唔win都問題lei.....

有得打多一場都好開心了,更惶論話要對瑋兄....

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-4 00:53 發表

0,0再講多一次,不是屈機乒乓小王子,係乒乓小王子。我問過人,我第二場的對手好難打。
對手係好難打,但你可能係更難打....

支持支持~

恭喜小王子

21 12
發新話題
最近訪問的版塊