發新話題

【西灣河專區】

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-22 00:23 發表

守生唔係您陪練嚟咩?:o
絕對係......陪練........吹水:lol

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-22 00:25 發表

銀銀您係佢教練?:o
我都打佢唔贏:Q

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:55 發表

絕對係......陪練........吹水:lol
守生係'陪吹'>>?!~:o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:56 發表

我都打佢唔贏:Q
銀銀, 您係斯文人, 打交打唔贏佢唔出奇~!:lol

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-22 00:17 發表

係你至我講,咪我一話跟你就縮:@
我都叫做搵過你打過下友賽呢!!

各位西灣河波友,我已book了12/27 星期四 8-10pm 西灣河運動場,已有4位波友,希望值北認識大家,我本人是在太古坊返ヱ,在東區打波非常方便,球局現有
1. old cake
2. little dophin
3. 鄧麗欣
4. 乒乓型男
這個球局巳滿,

Please Remove my name , i think i can't come ....sorry!!!!!

Oh, then we need two more members

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-12-22 22:42 發表
Oh, then we need two more members
我加兩個上去得唔得,鄧麗欣乒乓型男,佢地到時都想同阿Jackho打.

[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-23 02:52 發表
jack also can't come, but he is available on 12/26, you can PM him
你幫我約得唔得,26/12
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2007-12-23 02:28 發表

我加兩個上去得唔得,鄧麗欣同乒乓型男,佢地到時都想同阿Jackho打.
當然可以,我都想和他們打,但jackho和mao都吾到,鄧麗欣同乒乓型男還會來嗎?請確定

引用:
原帖由 myth_myth 於 2007-12-23 06:03 發表

咁妳既concept又有少少問題啦:lol 邊個話一定要羸學生,先至可以做教練架:o
需知道好多教練都唔夠學生打架,只要有一定水平,再加豐富經驗,都可以做一個好教練:loveliness:  所以將來有一日妳打羸妳師父,但佢 ...
又畀到位你入添:L

New in 西灣河

引用:
原帖由 JEMMEJ 於 2008-1-16 10:29 發表
Hello.

I am new in 西灣河.

I hope to join in next time.

thanks
Welcome,

我係西灣河打一、二、四

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 myth_myth 於 2008-4-13 17:02 發表
我都喺西灣河打咗幾年波啦,都算係西灣河一份子。liness" />  
MM先生, 咁您而家搬咗喇?!

發新話題
最近訪問的版塊