34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................
8 s& e8 u/ l8 {' s+ @0 F- K
8 L  t6 j9 g/ S, @6 \皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
0 e+ ^! z! s6 W) m! D  n
- }& l( ^8 a9 Y2 w% {: \皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示
" `8 x; k. \. G: k$ ~- d" c/ s/ {6 I& k7 v  B, P# @
意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。: t& F: b, u/ i* E' S3 i
6 M$ b3 r1 G! a! p
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍0 g( T. J$ H1 |) S

, U( s: G/ C2 K3 y/ J恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.0 o3 ]: ^9 J' g
希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服4 o2 w" t% A0 v# Z# l
不是靠傍門左道。
" ^9 w& A+ e# e2 \0 D一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
9 _7 @# s# k1 x, P% d) I+ k唔通瑤瑤當時去搵周公
2 a. \7 O9 H* E7 c* K" T( B1 E( k
; E2 i* Z& X4 S+ l
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  $ i% A2 p7 o' i* t% j6 @
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
3 j: M: t. i6 o5 H4 R, m0 G1 a佢球品好好
; j" C7 [4 D  F$ K5 k1 E場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表 5 e5 W2 m7 J' p" u$ t
一個字
, b( c5 q' i+ |) W8 m  L; h

8 v4 D$ @- w6 {0 N: S, ?* i
/ y3 F. o4 Z4 {% O  O一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
/ J  v- z9 `: \% l其實好多人都睇唔倒% {, a' [9 J$ h! E+ O/ |
佢球品好好  H2 H/ w6 o; R0 c- \5 f! y
場波亦都好好睇liness" />
% `% ~+ w; `/ |7 S% G2 j  }+ Z2 b3 q; q; }1 ~" ^1 H7 _
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表
4 O, x# \1 a% s) B& Y
" Z1 K; M! Q; L. R* w. h1 \( }2 \5 `' X* H7 A# Z
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
0 f7 z: p7 H3 J1 K* k) \

7 B+ Q& S# T% V) v6 I( ?7 b甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
+ X5 W6 Y( E0 I. T
. m+ y- E0 {! Q. p1 h& J& C/ O/ @, `/ q' u& H
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
5 J& P6 [5 S! d9 ~* {; J. \) K4 E3 F3 _# Q4 V% K" U" j
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表 1 C. q! T# _2 b( `- h

3 z4 \- |" p6 i( D; B6 e
" L: C2 V. G  Q3 f- Q3 H: C今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
4 V& G: d$ v+ p. Y$ y! r3 `5 \2 k2 X

. j& ^0 @* l' n2 ]! G; s0 Z" D! V! d0 J4 r. ^4 `# n2 V
原來可以特別淚邀請球判o架!+ ?5 y# T1 v) M4 E' |
3 n! \4 x/ j# e: e& t6 h

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 4 @% i2 z/ K. `1 _9 I8 O1 g

; m8 a6 O* a4 a6 `! `/ [! u7 V% F5 \" j
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
5 z$ b6 E- n; g' `; j7 s

- @+ @- I9 t* K# Z; F8 K果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題
最近訪問的版塊