34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................: P! l5 [3 E; u! ^+ j* I
9 a: H& I- F8 C# k
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
* ]  |, Y0 G# T6 \$ d! B$ G5 D; e( @3 z0 L5 z2 ^
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示7 M  n2 w+ ^  ?6 Q# M
  i7 h+ w! U% R& w9 F  ?
意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。) o, Q1 ?0 H$ Q  P% J! X. v: R. B0 M) s

3 p* S7 P8 K' Q結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍
- v. y" w* U# S+ K8 G+ ]8 [+ y* J& u( B& Q7 R  A# V/ l$ J9 V
恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.
* c% g4 V/ K5 U* }# I- c希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服0 n) e1 w7 [8 a! X
不是靠傍門左道。
+ K/ \' @, G; ?7 k' `( N) n一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表 7 Q* B  l6 [6 U; ~! B# }
唔通瑤瑤當時去搵周公
+ f, R; N* |/ X. Z& V9 u3 @! L

+ h4 A. [. M6 y4 Q; O" q佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  : h8 H+ q0 W7 a! i; {
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
8 u( M0 B# V1 n- L' d1 T8 A" |佢球品好好: m" T6 R+ j3 z. E
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
9 V& T9 }( B9 R! j' _' b一個字
& W* J% W+ M3 ?1 e! ~- E( P1 B
2 }& ?6 t8 ~) w2 ?4 r2 w
" o1 w) D7 u  Q( z( J/ N- I
一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表 8 B9 f2 j, o/ B7 j
其實好多人都睇唔倒& S. R, m3 }5 q% M/ g
佢球品好好
! ~8 r4 w) k' P# M/ A5 n! U, N場波亦都好好睇liness" />
( S! I5 U- `5 ], h

& t' V/ h9 c" g* Z* E/ F相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 - I/ l9 u2 L, t
# l6 C* o, B# y1 ^* c
! ^; \) ~' Z3 T* Z6 q5 b/ ]
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
& i& n+ A1 _9 ^9 Y% k
. D& l! t+ Y6 ]; }. @
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表 - T1 i9 Y( V5 O

+ F0 v* j9 A! b$ P/ J  P
0 B$ U. O! |+ Z; Y% X$ X0 X* p甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
2 l" v9 T: `6 }) W6 M5 `7 b+ n  [
8 S1 V0 k) f/ i; T今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表
5 S2 \# d4 C, Z( V- A3 n2 y5 A& q' N# P' ]4 q0 _1 Z* M

; Y7 n% @3 E- B; j% x今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
: H( ]2 f. v. W' @7 r8 W& j  k5 z$ c. }/ Z
- V) m3 R3 l, @7 N4 x
原來可以特別淚邀請球判o架!' O! k" j3 W, I

L' e, i4 G# G! Z% u[ 本帖最後由 feideepking 於 2008-7-4 08:27 編輯 ]

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表 . Y" W% }5 a* ~8 s

# |( r4 c( E% o
0 J: h& k" {7 i/ o+ [( W% Q: [今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
) Q( v% Z+ L* m+ R
4 Y. `% I1 l8 J
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題