56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.
5 s6 n  o8 c" |, U/ B8 K我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次. / n1 m4 W2 N2 h6 @
上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.
& K9 I/ V" V; F' c' g而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.# e! n0 p1 {+ A  B
如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 & T% A. m6 I  h0 F* L, p" O4 f+ W

2 e- ?& w7 _. B* G/ d8 d5 z. n你們呢....準備好未 ??. f4 i1 N& ?) P5 ]
今次實力好多都好接近, 真是好難估.
# c; W% u: r! [: n9 j, ^5 i0 t6 S所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我( I* S. H+ ~2 L! d5 c  P

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表 " w5 g: D7 S' Q9 t
jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
: z2 ]8 m" z  Z1 |8 E7 @& `& s: w, g) g# S# \
welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表
0 `8 g! V+ q3 \9 w' x我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
6 O/ E' m5 C# Y8 F5 \
' I5 ~. w6 t3 r- Q4 Z: R4 f: x
咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你 ; |& ]) O" y; ^0 L+ {3 ~% y
你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表
+ E/ M* L+ z4 Q% N- k
# o% Z2 X0 s, I8 J. D% P- ]; F' r9 s/ q
welcome but i alway lose in first round
+ |% U9 S! g  ?, J
* G# l2 K# W& C0 ~6 ?: t; B& z
一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表 + F- Q% I& z" `) E* ?5 S/ O
0 w, [2 z0 }; E% n% V5 I1 G
" }3 L$ `- Q5 h4 q3 ~; U7 b
一局 六分四
9 W0 r" O' V' a+ G7 d# E3 k
u still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 * ?4 ~& r" Y2 p1 V- H
一分過
! Z; g6 F1 y( \% q3 K

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
! i3 i2 y7 P( S$ y2 V6 Z一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表 8 i1 O$ s8 C; ^* G
滴死我強
' O% _% @8 I: e6 J! g! R; a
i must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表
& L' `7 T4 L. S希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
9 d0 Q) k0 H. \  u/ E  ?7 a

4 v1 J" I) i8 Xour venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題