發新話題

[是非] 如果睇比賽你遇到怪獸家長咁點

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動

身為教練唔知冇場外指道有冇攪錯呀

咁叫你唔可以場外指道好正常

輸最後一局10:12 你地就有場外指道,又人多都算
走的時候同對手講叫個小朋友返去練好點先出來打比賽

你叫人怪獸家長,咁你是唔是怪獸教練呀

其實球証都有同你講過冇場外指導唔只一次

其實球証都有同他講過冇場外指導唔只一次,仲開米叫他不可以場外指導,他都唔理

引用:
原帖由 willhunting000 於 2013-8-15 13:11 發表

師兄人地唔係話唔知,係賽會無規定!
賽會無規定,有就有,冇就冇,什麼是無規定

身為教練叫對手的家長為怪獸家長已經唔應該

我地平民都知,教練唔知

打到八進四都唔知,唔比講咁耐

引用:
原帖由 Manley 於 2013-8-15 13:56 發表

你在第一局完時 對我講,要贏波就返去教好點波,學好點波。
我只系在你贈我一句 無恥後 我才回敬你一句。
請不要只說事實的部份!
咁你應有同對手講叫個小朋友返去練好點先出來打比賽了,咁你都有學生輸比我們了,你點解叫他出來打比賽呀!
咁樣對一個8歲 的小朋友,仲有我冇講無恥可能你聽錯了.
不過你堂堂一個大男人,咁樣對一個C9唔覺得可恥嗎

唔是你知唔知有否場外指導的問題,是事實是唔可以有場外指導,你身為乒總教練唔知道,只可以講乒總的教練牌是立鴨.
咁同律師講唔識法律有什麼分別, 講大哈

最後一局我們嬴緊10:5最後返輸,比你們影響了是事實,
你們嬴了,又拿了尾彩都算了,
仲要上網閙人

你算錯了,一個C9唔識上網,如果唔是這裏好多人比你唔道了

真惡人唔可怕,偽君子最可怕

似住人多哈一個C9 好得很

為何洗動學生去做不君子行為

不君子行為是指,對手開失波大叫,球証計錯分唔出聲,嬴了波跑兩個圈笑對手

發新話題