118 123456
發新話題

【齋吹】八號暴風訊下......發現

【齋吹】八號暴風訊下......發現

平日唔覺唔覺, 發現原來自己買左好多野食嚮屋企.

嚮八號風球下......大家會嚮屋企無野做, 食下野....

食乜呢?!?!?

我而家食緊魷魚絲, 飲緊啤酒!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-24 19:41 發表
我而家食緊魷魚絲, 飲緊啤酒!!
嘩, 晒命!~

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-6-24 23:11 發表
咁enjoy
緊係爽!

呢個係飲食區, 講下你食緊乜先!?

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-24 23:12 發表

嘩, 晒命!~
本來約左班fd食宵夜隊啤添!! 我無得食椒鹽鮮魷, 食返個魷魚絲補返數!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-24 19:44 發表

本來約左班fd食宵夜隊啤添!! 我無得食椒鹽鮮魷, 食返個魷魚絲補返數!
椒鹽鮮魷同魷魚絲都好野味吓, 加埋冰凍啤酒, 肥美; 一流!

水都無滴,咁快8號波.........@@

如果明天大雨得3號波,真係多得天文台唔少............

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-6-24 23:18 發表

如果明天大雨得3號波,真係多得天文台唔少............
3號波 have to go to wok la

守兄何不開支margaux wine, 紫羅蘭的amora+ medium body的口感來看著"風"景, 重爽

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-6-24 23:18 發表

拿.........風就好大, 唔係一定要有雨.

但係天文台補定飛. 雨帶黎緊

我食緊提子

而家加多一包童星點心麵!!

我剛剛打完波, 同朋友食完野番黎, 本來打8-11, 而家打得8-10, 俾場館既人清場, 真冇隱

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-24 23:36 發表

真係要聽住先....@@

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-24 23:36 發表

真係要聽住先@@

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-6-24 23:50 發表

真係要聽住先@@
吾洗噤早, 明早先啦

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-24 23:45 發表
我剛剛打完波, 同朋友食完野番黎, 本來打8-11, 而家打得8-10, 俾場館既人清場, 真冇隱
無理由, 十時四十五分先至掛! 起碼可以打四十五分鐘wor!

佢地本來9點就叫我地走啦

我話我地打左一個鐘, 汗都未出

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-25 00:02 發表
佢地本來9點就叫我地走啦
佢地無權咁做wor!

118 123456
發新話題