發新話題

回歸盃 - 第廿二回 (甲乙丙丁)

回復 3# 的帖子

咩你叫鄧可仁

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:08 發表
3 `/ A0 I3 e* d' q咩你叫鄧可仁
/ Q! S/ V3 o1 f& k如果我叫鄧可仁3 W6 h( S7 w8 v/ R1 j; b
你咪叫流星願

回復 13# 的帖子

哈哈!!咁我有無甲組技術??

乒之仁xd

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:12 發表 $ z0 J6 z0 F# d
哈哈!!咁我有無甲組技術??liness" />
; [' R! L- r/ q
有掛

牙浩也是乙組排名

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:13 發表
% }3 o0 X- Z3 ^5 Q) K2 a; D乒之仁xd
& A! D7 P( X$ G6 P/ n) z8 E9 S3 r, a
咪誇大

仁仁應該是丙 ...不過過兩年一定甲甲
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 10# 的帖子

我今年一定要打好D!!!上甲組

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-24 21:22 發表
* L/ x# x3 g9 [$ J& r" I2 _) V仁仁應該是丙 ...不過過兩年一定甲甲
  u$ f. U0 Z5 e  m1 o
希望啦

回復 12# 的帖子

一定會啦!!!xd. v6 p4 U/ ~5 F- p8 Y# l4 l
我支持你

回復 18# 的帖子

唉!!!吾好提啦!!!我低分牙~宜家....

回復 12# 的帖子

哈哈!!!彼此彼此啦@@/ J! E, Y0 g9 i( f0 m
學你成日講個句"ok la"

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:33 發表 - E' z' [% a% \
哈哈!!!彼此彼此啦@@1 v3 @7 u! T  u. |6 \2 {
學你成日講個句"ok la"
1 _3 @9 ]8 `& m& f
今次唔係ok
) O9 m- n# y& K( x  i係well done

哈哈!!!教多你一個字"excellent"liness" />- y% ^  ~& m* Q* \& e8 [

2 D  V  `8 ~$ v" B5 O- e, M[ 本帖最後由 牙浩 於 2008-6-24 21:46 編輯 ]

回復 15# 的帖子

你寸錯了

回復 19# 的帖子

267分喔

回復 16# 的帖子

下!!係咩??有咩??

引用:
原帖由 牙浩 於 2008-6-24 21:33 發表 8 G6 h6 q& E& b( _2 a3 y7 ]
哈哈!!!彼此彼此啦@@
6 C, F- `) X, K3 i: S學你成日講個句"ok la"
/ C1 D, l: s/ e" o; Q: X) O; W
佢成日都扮傻講SORRY

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-6-24 21:49 發表
5 s7 D$ @+ P- |, Q1 d# r# h) r% c' @' j
佢成日都扮傻講SORRY
+ Y2 e  d. V# k5 \% R8 l你成日都講''我第一個笑你''

發新話題