51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
% p4 r8 o: S) Z+ `; Z8 ]/ E邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表
4 E+ D  U4 s# E6 b( }如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
. h2 q" l$ T" S+ G9 Y& p5 J

; F5 z' U0 S- p* U& o8 h3 W我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
. G; R# G) O& Z: f: U) S# t8 X2 F' D" d+ o9 f* Q
過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!
, n# f% B* g/ @  X! L- x/ B% d; F. K6 T) G! U, r. R/ P  G# \
我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表 / R9 a9 E$ l2 j, ]4 @" _
你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
$ ^# l0 t0 \& F6 g

: M. G# h( b8 m6 ?5 Y, X& c, v: s來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!!
" R" j+ H. Z- Q/ L  p
/ a0 i) w$ j, w, f# w輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表 : T$ |) [6 d) G" f- ?# k
謝過先 !!
1 S6 J) Z: N- I0 A3 ]  O& Z, w( i" n1 e/ |! ~
其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!!
, \2 q; A: F* V' C- ~% Z: S$ e8 m+ i3 M$ ]' H2 H
一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!' e) |: U( p- u+ q: A7 X! ?
( f- o: _6 U, V/ L4 Z+ D0 p, `# f
諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表 2 w8 m) D) I( ]+ V1 Q, X
我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
( X# q' G( q; @# k5 {2 L% y- B
( s8 k5 a/ |& b5 n* j$ N# U咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表 3 V) n; v1 v9 c; d$ U% q
隻貓為免出醜...唔打是也
1 J4 f, V  U' N* O8 @" p1 ]5 A
3 _, p$ Q( |" p: y7 ?  y9 M
真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表
2 K* _" z( ]( R4 G: r! ?9 s我???點會係我
+ U3 c2 Z+ `8 P  d+ O2 D
你係馬家樂?

51 123
發新話題
最近訪問的版塊