發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
/ B9 b+ G: _+ n; [; x0 q0 q; I係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
4 w& ?/ B$ x% X
9 v, ?. O+ b- m+ l: r/ A) e! ^[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 6 z  L! ?5 q$ S7 e3 v
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表
; `8 m9 h8 k  r% q7 \自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
6 P- D; l7 s( J- o5 O* e  [
: S! X1 G6 [3 [6 i0 k6 {你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表 2 b/ @' ~1 V  J: f/ {; X, q5 ~

. Y4 v$ w- E9 q4 V; M& T
, x$ e; l1 n- l* K7 w9 Z' j你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
. r+ }' t0 U6 f+ `7 Q真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
9 q% m; f6 i% O* Z2 s近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. / l" t# A, D: r- N7 J+ j# r, v" n
, S7 V2 e7 `3 R, q0 _% s3 o2 ?4 S3 ^
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表 + ?! |$ S4 v$ v0 K8 ?
maybe vs 瑋仔 again
- C! f' j# V" T, H# x! A- l
你最近先ko我3:0+ R$ {8 N% a. w* z$ P
你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表 - c0 i8 s. s- f) l
# x6 C; ^" t  w$ p2 L  O

+ f8 u- \( n/ i2 C* d1 k3 O! z( P靚靚咀 貢堅
: S" X8 P' M: m係呀,因為我最近玩緊器材 4 i+ u8 q* B6 u/ U: i
準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表
: R. a1 Q. C9 {" y" H' k% p
- K# b3 F5 V: r% b6 L/ v1 c% i: m: x; Q5 I) B
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
) j1 @7 T) I: f( ^
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表 . o1 G  R! @# h/ G& r1 ?3 d, V

) s+ [5 t! i* x( [) l5 j& l8 R! D) i8 ~# L3 ]9 g( P& z
問問老實爺酸
+ I* M4 ]: m- I  k2 o有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表 & g' u) ^5 n# t0 v/ n6 A
& f3 K) T; q8 q7 c
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
3 G6 O& w  l( n1 `9 G好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表 ) Z7 q, v: r% i0 C9 v
3 R+ W4 ^0 G8 j0 C
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
8 f6 q! l  z; T" W; O6 E) w1 Y% W9 E
今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是# Q  A$ l- {  j7 [
/ c. T/ K' q9 @/ p+ y; e5 j0 s  {
瑋仔 vs Kiu Bo Bo
3 Q0 K8 ]" \  E, A! `/ L* _# _
4 ?, L( X, a9 r8 V& r兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題