105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角* ~) B& \0 r9 L) F
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~& ~& S; i( X' e/ g
/ F  ^  g; I! s3 a0 Z- [% I9 l8 h5 X
唯一係no.23 瑋仔o個組囉, |. Y' O7 g% Y- N9 l1 A# x0 G
) w' b& P: _, R* B7 H
瑋仔屎緊.......咁多女
2 R2 F% |: ~% P" r# n1 a& F% F0 K& S9 Y' ?
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
# I+ K& B  C! O! t. f( k" B0 S" q1 g唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
5 x9 R9 o# e2 q+ _0 r+ t6 U! G1 |2 }* A
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
! w, d4 E: P2 N6 n, i4 j, j睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
, A; I! G1 E% [3 E/ i

" o0 J0 i' U" ^( Z我估瑋仔出唔到線~~~
9 ]9 X4 p; L1 M9 `: T- Z, E
- ], c8 B/ {  s+ S3 }! ]回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
- C8 H( J* X8 v0 e6 E4 n  ]4 V" V0 f- n2 i$ P/ `/ s
6 c5 k" h6 t& j5 F+ Y
唔係索女唔可以做架喎
6 T- y8 k1 K: J) \& Q" a# Z
; x" y1 o* L3 E1 H
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 4 g8 `* H" k8 \+ \0 o
9 O  P9 }. c' L$ E" v
2 D* V  Z" _" o0 ?4 d2 e* L
我都豬.....唔做咪唔做囉   
# T/ q" X! v5 ]5 e5 \. d) m
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
* e7 t) y) ^6 }* ?! }5 K5 d& b表面睇無屎亡之組喎~~
0 _3 H: U. ~$ {: m# s; s8 e
/ x* I; H$ C  }9 e. t6 L& F唯一係no.23 瑋仔o個組囉
, m  x5 z) |$ o9 M+ b
9 {9 g/ i9 ]3 m5 V8 S瑋仔屎緊.......咁多女+ o' A: C  ^0 `# j2 s0 l

/ o1 F( \5 w1 ]! X- f0 @- @瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
2 l4 G: u* f* r  _3 B+ f) B0 k) X, {9 ~1 @" ]
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ; U& O$ r* }) Q. x* ]

+ \. D' |& Q! H, W  g7 v4 i3 P2 D- K0 c6 R/ ^) a( z3 ^- x
唔係索女唔可以做架喎
3 g4 s, l% ~* ?- e2 Z

7 s- A' I2 `  j% I, C) ~咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
1 s# o' K& m: |1 h; F瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
6 H, K7 B7 o! Y5 f

: N3 T( C" X5 d( g佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表   z0 Y. r& R8 L- t
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
6 z4 M7 A4 Y. [. A# g5 s/ A
, x1 o# V0 I! r9 j你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
/ s# D- t$ h( S# Z/ a話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
' S0 ]6 k9 z2 ~

6 R2 P* T) D9 O) z& Z4 c應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 0 a- J) H  Z% m1 |" d
表面睇無屎亡之組喎~~
5 P9 Z. V8 R) Z* d6 E/ V4 [+ g6 A( J1 I( a/ H
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
# ^8 M. j* C! O- S& }
5 a3 J0 g, u  K瑋仔屎緊.......咁多女" B+ \: y; m5 G7 {1 s- V/ @6 A

( w' U! k4 @# I瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
6 ^3 ~1 a$ t4 Z) F+ z' ^
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題
最近訪問的版塊