105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角
1 w0 x5 g$ I' m% Q1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~9 `# C: @! w, n& }7 I

4 d) M/ G, a! _+ j9 r, ]& r唯一係no.23 瑋仔o個組囉
- a5 c# ]1 t! j+ ]2 o0 a: T
; Z, N- Q; W9 P$ t- w# e" B瑋仔屎緊.......咁多女3 j. s' e* L' A' C
6 ]% I2 W' F. z/ X# A" G, n( R
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表 3 Y: [1 o5 v. G: p
唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
. W( {5 _/ ^  `' [& m5 G# o, N- }% w( F# j& K' E/ o
唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表 , i& q, T. G% k1 V+ H
睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
/ S  p9 a, [3 L# G
  b8 L. r$ n1 _' W2 y6 G" R) o我估瑋仔出唔到線~~~
' w& U: A1 ~" H6 f& k* ~( G% h  d5 `6 N0 M4 i. I6 K" a5 }
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 ( D) s4 Z2 Y; F/ p1 H2 k  k

) z8 ?) h7 g. Q, |8 q1 F- F" w9 R; L% V* D
唔係索女唔可以做架喎
; \! N7 q1 F) F5 @7 K& K
0 L( t/ n) ?! G' x: _我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 ; o) M# l/ f, i; k

0 v; B' b/ s5 r! x( B
' P( k( c; Z' g5 q. G我都豬.....唔做咪唔做囉   
. v- d& f: R' |, u4 ^2 s. P$ r1 o* L咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 5 K$ A. q! Y' o$ U! y
表面睇無屎亡之組喎~~
% ]4 l/ d% ?! ]  `8 v1 `) j6 f+ q! Q' v3 S
唯一係no.23 瑋仔o個組囉* }; I- `" v1 d, _" R
# S$ ~6 j! }3 w/ h
瑋仔屎緊.......咁多女
2 _9 L( R# G- H7 I! y0 B; r$ z' G* ^! X9 I9 d- E
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
7 x" H3 n; V" f

( w; T. S$ b3 y8 ^真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 : d( e" w4 Z! @5 L

, }- x* o3 v2 d5 W: B* G, L, z! @- i+ C2 P4 I8 n
唔係索女唔可以做架喎
3 {! D4 R( t+ K+ \3 T, h7 R) F$ V9 _0 ^0 K5 \$ `% y: }& \3 u
咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 " n' ?3 A: ?0 p+ T. J8 O% o: `
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
* \% k( v; _6 e5 X' O8 u
  }, M0 N" U+ ]* ~
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
9 w! A( c$ [* ^# F話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
- k- c0 r3 n; g4 Q2 B, H; J6 A1 w3 g( Z2 W5 J( ?
你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
- J& U. K0 ^; M, }' {! u話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
" p; c+ B# Q# s, ?; g* a

3 C7 n+ c  ?( n+ b; g應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 & e! k' s; Y' \' K
表面睇無屎亡之組喎~~) }- l2 V6 q8 X( l1 |6 P

. T% t  n9 L- I! d; k唯一係no.23 瑋仔o個組囉$ L  _& v8 S5 |1 C
! m& D: f; ]* L* W
瑋仔屎緊.......咁多女# L9 _3 @8 L+ l, ?! b

/ A" m# H2 {4 T瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
. E$ Z$ G2 ?, c5 Q! v) B  r1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題