105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角$ g7 d6 n3 r4 K9 ]; U6 ~/ g5 J
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~
" G) T& i! B. C2 w$ I/ ]
% A, n  p% G' r# r唯一係no.23 瑋仔o個組囉( w! ?5 e7 J& O, k, g8 J

0 J* E5 ~7 G/ P& Q4 L- Y瑋仔屎緊.......咁多女
/ t1 h) S$ B3 v  C, t1 s* K6 e% O' o+ `) ^0 O
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
1 J+ \8 h: n- q5 t( B唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
& r6 d( G2 e# ^
4 Z! L1 ^2 i- T2 r$ T5 ]! ]# x唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
2 v$ c5 f" R( ]9 Y睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
4 u) U& g' b5 e0 G% W2 }4 H
; Y+ g8 D; O7 z4 f4 `
我估瑋仔出唔到線~~~
9 `+ d! D  Z6 E
7 K% P2 B8 L5 B* W+ y回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
; j* z$ r& N. A6 b+ d& D1 T& g1 V0 e+ ^  A& T* u+ k  V

9 n, y0 p7 G/ f+ T' z' C唔係索女唔可以做架喎
" r. Q& p9 D1 ?2 x+ l  c* K+ C) H* Q! _3 G6 s+ I0 O
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 ( P, Z# o2 f3 r7 Q1 Z9 t8 Y1 C
9 I2 R$ N2 }' u- G! r* N

) [& }% W5 W  ?" h3 C! S3 n" h我都豬.....唔做咪唔做囉   
" Q7 J, F. Y& g; |* E; ?9 C咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
% i$ {+ G! `+ @2 O9 f. o! t表面睇無屎亡之組喎~~& c0 `$ X% U9 T: z1 e: Z3 {7 a, _
, `9 u& `; b9 I! ^
唯一係no.23 瑋仔o個組囉8 H+ G2 |5 p! ]! g- ~
! A7 _5 Z7 ~, V8 q
瑋仔屎緊.......咁多女
" M( v+ Z3 n# C( \' z0 p9 g  I- f
3 i) o* F" z5 B6 Y2 X3 I/ }瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
. v* e+ L, c% P0 D
. p3 J& r9 _+ C) c: \. K6 s9 U真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 9 s  [+ L; ^- f$ K2 w) B3 T
+ |/ h  [$ m, l6 I+ M! d# K

# H# ?1 }$ Z  A唔係索女唔可以做架喎
: ?8 B: r6 M2 q0 b, D
0 U% M5 A) ]' W& M+ L咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 - m0 F4 J/ [" V. Y$ {7 w/ j: i
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
8 B: C5 ]5 G& ~9 @
/ e+ @9 W' w. a! u8 e; A0 v
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 $ t& c7 L  L8 K& v# h2 V/ R
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
9 S- d2 i5 x& Y) D8 ~, S5 J
7 E5 }$ ]. T& q你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表
+ ]: H: @' b4 @0 f9 A/ z' u2 V& S話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?
" T' X5 ?$ V- ?, f

- t4 S0 Y5 I' l應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
: P% }- {0 W  k7 ~) [表面睇無屎亡之組喎~~
7 D9 t/ W0 ]' i# ?2 [0 g  ~/ m# C& N8 a* {/ A% P# O
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
& x' a0 t; O7 P9 D2 m( s
) }$ W2 D5 V- ^! A- y瑋仔屎緊.......咁多女$ n: q& ?3 p* ]* d
$ [0 e- d( C* G. w  Z" C  b& k7 a
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
& p' q; U" o$ ]- y8 x9 Q5 H
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題