發新話題

[綜合技術] test

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:20 下沉

test

test

本帖最近評分記錄
  • ninthuncle +6 原創內容 2013-5-28 10:42
  • 卓朗 +10 精品好帖 2013-5-27 19:55
  • borkee +10 好波 2013-5-27 19:26

樓主好勁。     

莫非你就係基哥D隊友?

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

戰術尚算成功。 描述中,對手的防守力不是強項。
以我自身打日直單面而言,都會多加鑽研小球的處理。

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

据樓主的描述,對手的推檔可能弱咗d喎。

我想落場
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2013-5-27 20:03 發表 我想落場
我驚佢地請你唔起噃
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

繪形繪声, 形容所運用之戰略精彩非常.
若文字之後再加上比賽片段欣賞就更好喇!

其實無倫用中直,日直,橫板打法都不能完全判断誰高或誰低.個人技術水平才是関健,日後亦可能有日直球手出現新打法戓技術,彌補反手不足,例横打ー樣,要更上ー層楼,除要識別對手既弱点, 更要學對手既長處! 才算上上策!

引用:
原帖由 leoxiom 於 2013-5-27 23:19 發表
其實無倫用中直,日直,橫板打法都不能完全判断誰高或誰低.個人技術水平才是関健,日後亦可能有日直球手出現新打法戓技術,彌補反手不足,例横打ー樣,要更上ー層楼,要識別對 ...
同意,有質素的單面直拍球員,當對方接發球橫拉起波 可能已經會爆推或者側身正手快帶或者壓住個孤圈拉前衝了,畢竟質素高丨單面直拍球員步法和進攻火力都比較高
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

同Draw仔打會真正體驗單面攻的力量
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

謝謝分享

引用:
原帖由 BrianDD 於 2013-5-28 00:18 發表
同Draw仔打會真正體驗單面攻的力量
佢讓我八分有機會

Thanks for sharing

Xiom是近來新貴啊! 頗受歡迎。
請問記唔記得對手用那一型號?
我常用Hexer,現在膠殘舊了,準備要換。

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

發新話題
最近訪問的版塊