23 12
發新話題

【泓景臺波局】: 6月20日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所

【泓景臺波局】: 6月20日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所

【泓景臺波局】: 6月20日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局各界波友,無任歡迎
1. sunnyfung1
2. Crocotai

3. John
4. hkspurs
5. petlover70
6. phenli
7. 傑仔

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-6-16 09:48 發表
【泓景臺波局】: 6月20日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局各界波友,無任歡迎
1. sunnyfung1
2. Crocotai
3. John
4. KEI
5.
6.
7.
petlover70 想參加今次球局,但未能成功留言,我代更改

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-6-16 11:57 發表

petlover70 想參加今次球局,但未能成功留言,我代更改
OK,吾該,有會員都話回覆吾到個post,請跟進

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-6-16 13:20 發表

OK,吾該,有會員都話回覆吾到個post,請跟進
因為此帖發表在泓景臺子版塊內,因子版塊祗是給完結波局存放用,所以沒有回覆功能,你下一次發帖時請在 油尖旺,深水埗,荔技角主版塊發帖就得。

Lets me try and see if I can enter sth

ok了

KEN哥, 來不來呀?

上星期來了好多高手

介紹一下

見面先

引用:
原帖由 phenli 於 2008-6-16 18:47 發表
ken 哥∼我住荔景∼剛打番一個月∼最近想操番個手感∼也想借交流偷下師學下野∼可否20號個晚預埋我呀?
好呀,無問題

引用:
原帖由 phenli 於 2008-6-16 17:38 發表
我十年沒打波∼最近一個月才打番∼横板∼

熱血青年∼熱愛運動∼熱愛流汗∼熱愛PINGPONG∼熱愛全力以赴的感覺∼

最緊要開心∼

好高興認識你∼
我都係新黎架,無打過波,直板
雙失青年,熱愛搵工,熱愛簽長約同加人工的感覺

引用:
原帖由 Crocotai 於 2008-6-18 02:53 發表

我都係新黎架,無打過波,直板
雙失青年,熱愛搵工,熱愛簽長約同加人工的感覺
有愛情滋潤, 何懼雙失呢?  總之, 大家對你充滿信心la

1 table or 2 tables, how to get there???

Two tables, you may get there by the MTR.  You get off at Lai Chi Kok MTR station, via exit A.
If you have problem, feel happy to leave a message here.
By the way, have you played with Richard Mak in Po On Road?  It seems I've met you before.

引用:
原帖由 傑仔 於 2008-6-18 22:31 發表
1 table or 2 tables, how to get there???
有2張枱,可以搭地鐵,在荔枝站出口,你吾識我可以帶你去

Sunny哥, 我又唔識去wor, 你係唔係帶我上去ga

i would like to join, but I really don't know how to get there. May be I can join with Kei 兄 and Sunny 兄?

仲有冇位,如有我想 join

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2008-6-19 23:47 發表
仲有冇位,如有我想 join liness" />
OK,你pm你個電話比我

23 12
發新話題