35 12
發新話題

新消息無縫乒乓球將於個多月後有賣

請問品牌是否紅雙喜?

我見過紅雙囍及Nittaku有
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 kei 於 2013-3-1 18:29 發表
BRIANDD
無縫乒乓球會否比現時的雙魚乒乓球耐用?
KEI
Utube已經有評測,有國外球員試打過,你應該唔知球幾時爛,因為打球聲像打緊緊爆波咁,不過我試的那個不圓的!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 BrianDD 於 2013-3-1 16:58 發表

香港的代理
金運

引用:
原帖由 WahYanHyuk 於 2013-3-1 19:06 發表
請問品牌是否紅雙喜?
不是
E+專利是某人的
他收專利的錢後所有比錢佢的品牌也能出
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 青見人 於 2013-3-1 19:47 發表

Utube已經有評測,有國外球員試打過,你應該唔知球幾時爛,因為打球聲像打緊緊爆波咁,不過我試的那個不圓的!
你幾時試的?
至於那種球一爛了就會知的,因為會立即唔彈
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

青見人說的是否成年前那條片?
個ball唔係E+個種了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

咁會有人寄比你試嗎

引用:
原帖由 monkey330 於 2013-3-1 22:59 發表
咁會有人寄比你試嗎
新波我都試左4種了,由兩年前開始
現在的那個是最可以接受的了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2013-3-1 22:56 發表
青見人說的是否成年前那條片?
個ball唔係E+個種了
的確是很久之前看的!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2013-3-1 22:51 發表

你幾時試的?
至於那種球一爛了就會知的,因為會立即唔彈
也是很久前試的,橙白色那種!

引用:
原帖由 青見人 於 2013-3-1 23:50 發表

也是很久前試的,橙白色那種!
已不是那種了,連生產商也不同了,好像說ittf想引入多個生產商看誰做得好就用誰的,所以之前DHS+DF的公司被out了
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

喜, 魚都沒份, ITTY好認真
<-->
.

Photo please

到時D膠皮係唔係又要出過晒以適合新波用?

如果膠皮轉左,D板又要唔要REDESIGN過呢?

35 12
發新話題