57 123
發新話題

【齋吹】『黑色星期五』早, 午, 晚食乜?!?!

【齋吹】『黑色星期五』早, 午, 晚食乜?!?!

不如講下今日大雨下既黑色星期五, 早午晚會食乜!??

我今晚會去打邊爐!! 太子既富城, 九點後藍妹十蚊三支!!

打邊爐? 正呀
今晚會去灣仔橋底X蟹吃招牌菜 -- 避風塘辣蟹, 超正

我早餐都未食你地就放毒..............

引用:
原帖由 Myron 於 2008-6-13 09:52 發表
打邊爐? 正呀
今晚會去灣仔橋底X蟹吃招牌菜 -- 避風塘辣蟹, 超正
麻煩影D相放上黎大家分享一下. 我都好鍾意食辣蟹!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 09:56 發表
應該同honey 廠長 打完波  去遇聞方  食夜消
有乜出名野食嫁!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-13 09:56 發表
你又慘D既, 今日係呢個星期最差天氣既一日. 唉!! 真係黑色星期五囉!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-13 09:56 發表
我都係噤話, 剛剛先食飽飽

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-13 09:58 發表 你又慘D既, 今日係呢個星期最差天氣既一日. 唉!! 真係黑色星期五囉!
係喎黑色星期五

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-6-13 10:04 發表 我都係噤話, 剛剛先食飽飽
 份早餐係我面前都未得閑食..........

噤可憐

引用:
原帖由 防守王 於 2008-6-13 09:57 發表

麻煩影D相放上黎大家分享一下. 我都好鍾意食辣蟹!!
可以呀,問下老板娘睇下有冇優惠俾的波友
我有張9折咭

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 09:56 發表
不如一齊黎灣仔食蟹呀
今晚我同myron都到

引用:
炒小菜真一流,防兄有機會一齊試試

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 10:24 發表 冇乜出名架 .. 大排檔格局.. 不過打完波 餓餓地 ... 咩野都好食架啦.  首先 整碟鹵水鵝併盤 .. 煎豪餅 .. 避風塘瀨尿蝦 ... 京都骨 ....西蘭花班塊 ... 黑椒牛仔骨 ..... 椒鹽鮮魷 ... 什菜煲 .. 蒜蓉炸雞 ...
有無大大碟炒飯炒河送!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-6-13 10:24 發表

冇乜出名架 .. 大排檔格局.. 不過打完波 餓餓地 ... 咩野都好食架啦.  首先 整碟鹵水鵝併盤 .. 煎豪餅 .. 避風塘瀨尿蝦 ... 京都骨 ....西蘭花班塊 ... 黑椒牛仔骨 ..... 椒鹽鮮魷 ... 什菜煲 .. 蒜蓉炸雞 ...
藍妹得唔得呀
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-6-13 10:44 發表 改藍妹得唔得呀
藍妹好!

57 123
發新話題