25 12
發新話題

【2013 元旦盃】賽后意見及吹水

【2013 元旦盃】賽后意見及吹水

各位多謝你地,雖然今日好辛苦,但見咁多人(連觀眾約200多人),但都值得。
今日水平不是太高,只有20多個甲,30多個乙,及30多個丙,希望下年水平可以高D
各位多謝各位忍耐,比賽終於超時完結。多謝多謝。
特別多謝007遠道而來看我們的比賽,祝七哥日日咁靚仔

(如你有任何意見,感想,或水,歡迎吹)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

萬家良,唔該下次打波集中D
香港乒乓網

下次叫番個隊D人黎,唔係好多人都唔黎

等別多謝
三位分別從英國,加拿大回來的朋友(有一位仲是劍橋學生)輕輕的你來了,正如我輕輕的來
多謝買叉燒飯給我的朋友
多謝三位學界精英冠軍“小學女子冠軍李嘉宜,女子中學冠軍梁梓菁,男子小學冠軍李泊豪”
多謝咁多位現任及現任港青
多謝前港隊崔氏父子乒上陣
多謝城大校隊
多謝太陽伯伯
謝謝2000A﹠B的小朋友
代呂朗然多謝雷樂兒
多謝義乒,傷乒,破乒,結冰及范冰冰 ,仲有乾冰
香港乒乓網

多謝香港体育
多謝啟思國際
多謝華星
多謝SUNWISE
多謝萬達SPONSER乒乓球
多謝樂宜

多謝何文田体育館
多謝MONKEY ﹠ WILSON
仲有多謝你的參與(排名不分前后左右上下)
肯定有遺漏,請多多包含

各位新年快樂
香港乒乓網

代呂朗然多謝雷樂兒

Andro 450 甲華星提供
CJ8000 ﹠ 狂三 由 SUNWISE 提供

多謝你們的優惠價
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2013-1-2 00:15 發表
等別多謝
三位分別從英國,加拿大回來的朋友(有一位仲是劍橋學生)輕輕的你來了,正如我輕輕的來
多謝買叉燒飯給我的朋友
多謝三位學界精英冠軍“小學女子冠軍李嘉宜,女子中學冠軍梁梓菁,男子小學冠軍李泊豪” ...
八卦一問?邊位係女朗然!

引用:
原帖由 小閒 於 2013-1-2 00:21 發表
八卦一問?邊位係女朗然!
佢係男仔

元旦盃賽后感覺

今日參加元旦盃,由12點打到晚上8點,最后差啲入到三強,可惜輸左。不過這個乒乓比賽馬拉松,真系考人體力,吾容易,希望大會體諒下我地啲上左年幾既人,打完成個人散晒。

回復 1# 的帖子

你點算上左年紀亞

引用:
原帖由 pingpong 於 2013-1-2 00:56 發表
你點算上左年紀亞
好老啊!

邊個係你呀?好忙都唔得閑問名

好多甲組話你超班,你今日爆唔少甲
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2013-1-2 01:27 發表
好多甲組話你超班,你今日爆唔少甲
邊有啊!咁屎波。

今日真係好好玩,好刺激
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

係未要我刊登賽果
香港乒乓網

我要代太陽多謝 ................. 所有乒匯,卓匯及中東三苦的球員

(唔係你以為我講邊個)
香港乒乓網

春哥,真係好勁我,睇見你打其中一場波,好精彩

最緊要多謝上來hkttf報名既所有負責人和聯絡人
點解???
皆因佢地要無時無刻留意hkttf動向,同時用敏捷身手報名,之後找人打,負責做聯絡,出場前又要攪定腦汁寫出場紙,好辛苦呢份差事

多謝唔同組別參賽者

多謝家長無施奉獻時間帶仔女來參加比賽

25 12
發新話題