發新話題

血洗清風寨 --- 下星期週末正式上演 (第一回)...!!!

血洗清風寨 --- 下星期週末正式上演 (第一回)...!!!

宗旨: 以盡爆清風集團為己任, 不爆無歸
時間: 下星期週末
地點: 通X街室內運動場
人物: 3-5人一隊(我方人腳已定, 對方就不得而知啦!!!)  
對賽形式: 團體賽
獎品: 輸左既一方, 留波留板, 其他仲未諗到!

雙方實力尚算平均, 到時應有一番惡戰!!!
本帖最近評分記錄
  • 雪清風 +10 有意思, 夠豪氣 2012-12-2 02:09

我都係果句......先豬外後豬清風!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-2 02:19 發表

巧呀!
記驚你鹽我史呀!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-12-2 02:15 發表
我都係果句......先豬外後豬清風!
好, 最後由你操刀, 打到佢冇得還手, 吐血爆腦而亡!!!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-12-2 02:31 發表
記驚你鹽我史呀!
新鮮冠軍出爐, 邊個夠胆話你屎呀?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-2 02:37 發表

大佬, 口下留情
汝大有進步, 神功雖未成, 但亦不遠矣! 我們不需留手了, 哈哈!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-2 02:45 發表

吾欽敬不留手者, 卻望口下留情
對不起, 先收回口術, 以示公允!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-2 02:12 發表
阿首領蜂接受戰書! 不過友誼第一, 盡爆第二!
哈哈, 一落場就再冇友誼, 只有盡爆!!!

冇計, 一留手就比人爆, 唯有自爆者佔先...

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-2 03:00 發表

貢唯有友誼第七, 盡爆狂泣乃第一!

(忘盡心中情, 遺下爆與痴!)
全力爆, 盡全力再爆, 只希望人拍合一, 終極喪爆!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-2 03:00 發表

貢唯有友誼第七, 盡爆狂泣乃第一!

(忘盡心中情, 遺下爆與痴!)
痴線就有你份!

清風仲有二天就要友賽......你有無練波呀?

引用:
原帖由 小閒 於 2012-12-7 00:47 發表
清風仲有二天就要友賽......你有無練波呀?
佢天才橫溢, 駛鬼練波咩?!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-7 20:42 發表

冇時間, 到時以靜制動, 以柔制剛, 賤力而為.
請問明日有誰應付songyip兵團呀!

清風打十個

引用:
原帖由 小閒 於 2012-12-7 23:24 發表
請問明日有誰應付songyip兵團呀!
佢地人強馬壯, 我方人丁單薄!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-12-8 00:28 發表

應該係全体
我方刀手人數未明, 若人少就大循環啦!!!

發新話題