發新話題

FULL【龍恆乒聚】27/11 (星期二) 歌街 7-10 PM

鈇人,pm hv rec'd.  C U later
昨天己逝,明天是謎,忘記背後,努力面前.

Join thanks
主板 : Stiga Intensity NCT日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T05FX 2.1mm

副板 : Stiga Rosewood 5夾日版 直板
正手 : neo省狂飈3 40度 2.15mm
反手 : Butterfly T80FX 2.1mm

引用:
原帖由 unclejapan 於 21-11-2012 23:16 發表
Join thanks
Welcome!!

最後兩個位.......

引用:
原帖由 老兵 於 2012-11-22 10:39 發表
Yan join.  Thx.
Welcome

最後一位..............

Join.       .

引用:
原帖由 lfahlee 於 2012-11-22 22:02 發表
Join.       .
Welcome

我是第一後備,有位我來。謝謝。

引用:
原帖由 Topgun 於 23-11-2012 14:03 發表
我是第一後備,有位我來。謝謝。
你不是後備啊! C U Topgun!!

請問仲有冇位?火人想報名!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-11-26 00:02 發表
請問仲有冇位?火人想報名!
抱歉 ,暫作第一後備,有位再通知

會員有事缺課,火人已列入正選名單,麻煩小閒兄代為通知

引用:
原帖由 風雲小子 於 2012-11-26 15:11 發表
會員有事缺課,火人已列入正選名單,麻煩小閒兄代為通知
ok! 多謝!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-26 18:18 發表
你有空咩?見你咁可憐讓我個位比你。
不過有要求的(要你見人就打.直至斷氣為止)

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-26 20:34 發表

我同七刀要共同進退!同雞於賤!
咁你地就回濱海做山寨王la!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-26 21:23 發表

無路可走, 矛計!
三瘋兄及七刀兄,唔介意周四可到歌街交流賜教

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-26 23:43 發表

謝謝! 可恨吾應身在神州, 不能赴會!
而當曰, 吾不知七刀其所向, 慚愧, 有緣再會!
收到!希望下次再一睹瘋兄風彩...

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-11-26 23:43 發表

謝謝! 可恨吾應身在神州, 不能赴會!
而當曰, 吾不知七刀其所向, 慚愧, 有緣再會!
此刻
雪漫神州清風寒

小心感染風寒

素未謀面新的參與者,今晚請到 2 或 3 號球枱揚聲,找我 風雲小子或容生。謝謝!

發新話題