發新話題

【九龍區月賽】: 7月5日 (星期六) 8:00-11:00pm 歌和老街 ( Full )

有一場 11:1, 一場 11:2 ...最后果他放水 win 我吊頸
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

噤我輸比46兄都好合理

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-6 01:08 發表
噤我輸比46兄都好合理
唔合理! 你係我嚮 "直板推頂" 上既偶像. 一時失手, 我等睇你覆桌!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-6 01:09 發表

唔合理! 你係我嚮 "直板推頂" 上既偶像. 一時失手, 我等睇你覆桌!!!
吾敢當!吾敢當! 不過我一定都再找46兄覆桌的

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-6 01:14 發表

吾敢當!吾敢當!liness" /> 不過我一定都再找46兄覆桌的
呢場一定要睇!!

不過打月賽真係好好玩架, 今日又噤多高手雲集, 實在難得 , 吾知8月仲有冇呢, mao兄

HAHA...我都要再玩多次

噤知吾知幾時再報名呀

今日見仔吔打得好開心,
可惜我未夠班, 唔係實揾你哋切磋吓

四六多謝你今晚的安排....
乒粒仔...多謝你參與及支持....因 book 場好煩, 所以8月唔唸住攪
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-6 01:27 發表
乒粒仔...多謝你參與及支持....因 book 場好煩, 所以8月唔唸住攪
bad news!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-6 01:27 發表
真是可惜

煩請將 回龜的牌...給

"青屯冰塞" 石 x him 教練....  (又揚他的名出來la)
香港乒乓網

昨天我比 46 打到手無還手之力. 所以今天不敢來
香港乒乓網

有無簡單 菜果 ?
香港乒乓網

發新話題