23 12
發新話題

[泓景(保安道)球局] 10月19日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

[泓景(保安道)球局] 10月19日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

7:00-8:00pm--   Table 1, Table 2, Table 3, Table 5  Table 6
8:00-9:00pm  --  Table 1, Table 2, Table 3, Table 5  Table 6
9:00-10:00pm  --  Table 1, Table 2, Table 3, Table 5  Table 6

地點: 保安道體育館 (每位 $25)
2 上 2 落
(全場提供 Kinson Australia 3星乒乓球)

當日kei和ceci要出席飲宴, 不能出席球局, 所以費用會由lwy7383代收

前言
最近幾次球局都遲大到, 辛苦了一班幫手hold場的兄弟姐妹, 感激不盡!
昨天跟媽媽閒談, 講到我最近幾次打波都遲大到呢件事
佢第一句就話, "打得果唔夠一個鐘, 咪唔抵lor!"

但, 對我而言, 雖然打一個鐘係唔夠盡興, 但球局比到我既野, 絕對唔只打波咁小
例如:
在球局中, 我遇見一個多年前在乒乓球訓練班認識的同學, 在跟隊時在暢談訓練班時的點滴
在球局中, 很多高手給我分享最新的器材知識,
還有, 9:00才到, 波友給我的慰問, 噓寒問暖, 感覺真的很好
仲有, 自己未熱身, 又手緊, 打失晒d波, 但依然在計分時, 刻意地set位比我打番順手既師兄, 我是知道的, 多謝你們!!

當然, 在球局打不夠1小時的我, 主菜當然是宵夜吧
其實, 打完波, 在哪兒吃, 吃什麼, 真是後話,
10多人聚首一堂, 宵夜時論盡天南地北, 笑聲不絕,
讓大家在5日勞碌工作之後鬆一鬆
這是一個多麼有意義的聚會

參加者
1.   Daniel
2.   傑仔
3.   lwy7383
4.   ICEWOOD
5.   周生
6.   tyyt
7.   pulitea
8.  eric-cheung
9.  Friendship729
10. Ky2011
11. Fd of Ky2011
12. Sunnyfung1
13.  R_T
14.  Mos-Leung
15.  hkw
16.  McMing
17.  LCC
18.  carltamki
19.  Bartender
20.

TYYT + Pulitea .... JOIN !!! TKS !!!

join thinks

join

2 people join thinks!

Join.         

我又宵夜

i join. thanks.

新用戶

大家好,本人剛登記,請問如何參加泓景球局,謝謝!

引用:
原帖由 hkw 於 2012-10-16 10:30 發表
大家好,本人剛登記,請問如何參加泓景球局,謝謝!
PM 給搞手留聯絡電話以方便參加球局

join thanks!
可惜住得遠去唔到食宵夜
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

已向搞手留下聯絡電話,謝謝!

Join thanks

join plx
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

can not come this weak  ...

JOIN 呀~

JOIN 呀

sorry! 明天有事來唔到
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

I would like to join , thanks

Oh Bartender!!  Long time no see!!
I remember you use long pim!!
But I cant come tmr!!  What a pity!!

23 12
發新話題