發新話題

【百靈鳥】 "Guest" 報到處

HKTTF 板主明天來踏塲, 有無問題 ar ?

1) BrainDD - 邪惡老祖師
2) Old Cake  - 中直快攻手
3) 44_66 - 吹口掌門人
4) mao - 三腳貓功夫
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

welcome all of U on behalf of Big C

please count me as a guest too.

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2-6-2008 01:12 PM 發表

聽日我唔得呀..要返上去  
成日上去小心D呀,唔見錢事小,唔見第二D事大

聽日點解咁多人去

BigC is now very popular

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-2 14:27 發表
聽日點解咁多人去
明天多數來不到喇

你地打幾點?
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-6-2 14:49 發表
你地打幾點?
see http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=5444&highlight=

嚟報到先

I AM Guest"-3-

琴日湊巧路過,個個都好勁

我又報到

回復 1# 的帖子

Count me please!

Did u come before?

回復 36# 的帖子

四月某個星期六黎80了學過幾招. 有意再黎學野.

引用:
原帖由 kclau22 於 2008-8-12 16:44 發表
四月某個星期六黎80了學過幾招. 有意再黎學野.
sorry we gather on 2(tue) and 4(Thur) 6-9pm only

回復 38# 的帖子

Jlamlam C兄,

原來學左第二間球會d野都吾知.真sorry.
But anyway, 第日有機會都想以球會友.

welcome

pleasure to be guest of yr club!!

Yr club is near my home ar!!!!

發新話題