33 12
發新話題

清風琴晚大發神威!

清風琴晚大發神威!

立世此仇必報!

條友仔又大發 "痴" 威啦......

引用:
原帖由 songyip 於 2012-9-21 03:43 發表
條友仔又大發 "痴" 威啦......
係呀....幫我報牛!

959發威,好

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

幾時約埋一齊圍剿佢?  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-9-21 09:09 發表
幾時約埋一齊圍剿佢?  
星期六得唔得閒呀!幫我雪此。

清風斬了小閒
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-9-21 22:34 發表
咪聽小閒吹水
只說事實!事實上當晚單雙打你都win我們。

引用:
原帖由 小閒 於 2012-9-21 08:06 發表
係呀....幫我報牛!
好呀, 幾時先, 呢排有 D 火氣...... !!!

斬 "膠" 龍, 義不容辭!!!

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-9-21 09:09 發表
幾時約埋一齊圍剿佢?  
下星期 WEEKEND ?! 老地方私片好嗎...

先來個隔山觀虎斗 --- 來一招兄弟相殘 (佢兩件)!

再輪流 "砌" 佢, 見者有份...!

最後, 在這情況, 佢老兄應該什麼團體賽也不能出席啦喂...相信大仇可報了吧!

引用:
原帖由 小閒 於 2012-9-21 09:21 發表
星期六得唔得閒呀!幫我雪此。
Got something else to do this weekend.  Next week ok??

引用:
原帖由 songyip 於 2012-9-22 05:03 發表

下星期 WEEKEND ?! 老地方私片好嗎...

先來個隔山觀虎斗 --- 來一招兄弟相殘 (佢兩件)!

再輪流 "砌" 佢, 見者有份...!

最後, 在這情況, 佢老兄應該什麼團體賽也不能出席啦喂...相信大仇可報了 ...
Ho ah ho ah.  

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-9-22 12:02 發表
好呀!  下星期斬多三件!  (大佬, 閒人, 九叔), 請準時老地方受史!
sorry下星期好忙呀! 暫時俾你威住先!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-9-22 20:52 發表

都話汝吹水唔.....
等汝!!!!!!!!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-9-22 20:52 發表

都話汝吹水唔.....
就今個星期開波.....打爆你

me2, 誓斬雪清X!!!  

食左过期药))))

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

又一單討論區流血事件即將上演, 各位等睇好戲!!!

引用:
原帖由 songyip 於 2012-9-25 19:10 發表
又一單討論區流血事件即將上演, 各位等睇好戲!!!
一定要清風寫悔過書!

33 12
發新話題