52 123
發新話題

【乒工廠】: 地區分齡賽 - 抽籤結果 - 屯門,荃灣和油尖旺

引用:
原帖由 bing 於 2008-6-10 21:39 發表
我有份打A組。
邊區???

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:35 發表
我有塊"欔之花"橫板,幾好打架. 我都係因為打過呢塊板先會買塊中直純木架, 如果你啱免費俾你又點話.
THX but I had changed to penhold recently, any penhold blade can sell to me ?

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-11 09:55 發表

THX but I had changed to penhold recently, any penhold blade can sell to me ?
又玩番直板? 直板我有,不過 taksim 唔會賣住, TSP 個塊唔好打,俾你都唔好用.

引用:
原帖由 胡胡 於 2008-6-11 17:11 發表
我中佐呀 ^^
hi 胡胡, 你中咗邊區呀?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-12 00:21 發表
又玩番直板? 直板我有,不過 taksim 唔會賣住, TSP 個塊唔好打,俾你都唔好用.
係呀,我打波志在玩o架咋,直板又好,橫板又好啦,亂咁打o架咋。

引用:
原帖由 3070 於 2008-6-12 18:13 發表

係呀,我打波志在玩o架咋,直板又好,橫板又好啦,亂咁打o架咋。
打番直板好呀,之前用橫板讓我,打番直板要讓我 5 分.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-11 01:35 發表
我有塊"欔之花"橫板,幾好打架. 我都係因為打過呢塊板先會買塊中直純木架, 如果你啱免費俾你又點話.
櫻之花, 真係咁好打?
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-6-12 23:25 發表

櫻之花, 真係咁好打?
ok 架, 不過我而家呢塊 Butterfly H.S.Cryzer 覺得仲好,比較彈而欔之花則較吃球.

中                                                                             

引用:
原帖由 胡胡 於 2008-6-13 17:52 發表

我油尖旺同荃灣都中
咁好彩

引用:
原帖由 Augustmoon 於 11/6/2008 08:35 發表
邊區???
荃灣

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-6-10 23:17 發表
終於中番本區油尖旺喇,同王兄同組.
另: 乜梁建宗都住油尖旺嘅咩? 次次都有佢份?
應該話區區都有佢份
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

52 123
發新話題