發新話題

[泓景(保安道)球局] 8月3日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

回復 1# 的帖子

kei 同 ceci去旅行? 冇你哋名嘅?
老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

引用:
原帖由 kei 於 2012/7/29 07:04 AM 發表
lwy7383
係呀, 今次我地會去布吉島
你可唔可以幫我地簽場同收錢呀?
kei
放心   你哋玩開心D
我唔簽場,呀姐唔放過我
你信得過我,收錢都冇問題
老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

回復 1# 的帖子

Kei, 你帶哂D球友去布吉呀?

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2012/8/1 06:24 PM 發表
大家覺得依幅畫,靚吾靚呀,我叫人畫左我同我女朋友個樣,之後印來IPHONE殼度,送俾女朋友的生日禮物來的liness" />liness" />liness" />
幅畫好靚 ,睇唔出原來你咁靚仔喎

無論係送部Iphone俾女友,定係送個縠俾女友呀,定係both ... 都好有心思 ,比個Like你

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012/8/2 11:03 AM 發表

sunny哥真人靚仔好多 幅畫個樣似林峰多些
Paul 兄 轉新 look ... 迷死人

引用:
原帖由 cococheung 於 2012/8/2 11:39 AM 發表

林峰原來肥肥地呀,畫妝師真是鬼斧神工,可以將圓圓地面畫得更英俊。
Sunny哥,唔使減肥,請個星級畫妝師幫你包裝,說不定靚仔過林峰。
Paul brother 應該係想話林海峰

引用:
原帖由 cococheung 於 2012/8/2 12:09 PM 發表

大著幾個碼,係吾係林海峰個阿哥。
  係 ... 林曉峰
... 應該係細佬

可能 Paul brother 唔曉寫個曉

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012/8/2 12:54 PM 發表

多謝C姐liness" /> 其實這張頭像同我年青時個樣真係都差不多
Sure

引用:
原帖由 亂沖 於 2012/8/3 03:24 PM 發表
Join,ok?????
歡迎

發新話題
最近訪問的版塊