發新話題

[泓景(保安道)球局] 8月3日 (星期五) 7:00pm-10:00pm 保安道體育館

大家覺得依幅畫,靚吾靚呀,我叫人畫左我同我女朋友個樣,之後印來IPHONE殼度,送俾女朋友的生日禮物來的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

jon

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2012-8-1 18:24 發表
大家覺得依幅畫,靚吾靚呀,我叫人畫左我同我女朋友個樣,之後印來IPHONE殼度,送俾女朋友的生日禮物來的
Sunny哥,你係送部Iphone俾女友,定係送個縠俾女友呀,定係both呢。
副畫好趣致。

好趣致是不是深水埗畫的。

星期五來

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2012/8/1 06:24 PM 發表
大家覺得依幅畫,靚吾靚呀,我叫人畫左我同我女朋友個樣,之後印來IPHONE殼度,送俾女朋友的生日禮物來的liness" />liness" />liness" />
幅畫好靚 ,睇唔出原來你咁靚仔喎

無論係送部Iphone俾女友,定係送個縠俾女友呀,定係both ... 都好有心思 ,比個Like你

老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

引用:
原帖由 cococheung 於 2012-8-1 19:29 發表

Sunny哥,你係送部Iphone俾女友,定係送個縠俾女友呀,定係both呢。
副畫好趣致。
之前送左IPHONE,現在生日送IPHONE殼

引用:
原帖由 ice-wood 於 2012-8-1 20:54 發表
好趣致是不是深水埗畫的。
係呀,深水埗西九龍

引用:
原帖由 lwy7383 於 2012-8-1 21:51 發表

幅畫好靚 ,睇唔出原來你咁靚仔喎 liness" />

無論係送部Iphone俾女友,定係送個縠俾女友呀,定係both ... 都好有心思 ,比個Like你
都吾係畫得好靚仔姐,肥肥地的~

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2/8/2012 10:49 發表

都吾係畫得好靚仔姐,肥肥地的~
sunny哥真人靚仔好多 幅畫個樣似林峰多些
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-8-2 11:03 發表

林峰原來肥肥地呀,畫妝師真是鬼斧神工,可以將圓圓地面畫得更英俊。
Sunny哥,唔使減肥,請個星級畫妝師幫你包裝,說不定靚仔過林峰。

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012/8/2 11:03 AM 發表

Paul 兄 轉新 look ... 迷死人
老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

引用:
原帖由 cococheung 於 2012/8/2 11:39 AM 發表

林峰原來肥肥地呀,畫妝師真是鬼斧神工,可以將圓圓地面畫得更英俊。
Sunny哥,唔使減肥,請個星級畫妝師幫你包裝,說不定靚仔過林峰。
Paul brother 應該係想話林海峰

引用:
原帖由 lwy7383 於 2012-8-2 11:49 發表

Paul brother 應該係想話林海峰
大著幾個碼,係吾係林海峰個阿哥。

引用:
原帖由 cococheung 於 2012/8/2 12:09 PM 發表

大著幾個碼,係吾係林海峰個阿哥。
  係 ... 林曉峰
... 應該係細佬

可能 Paul brother 唔曉寫個曉

引用:
原帖由 lwy7383 於 2012-8-2 12:27 發表

係 ... 林曉峰
... 應該係細佬

其實叫林大峰

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2012-8-2 10:48 發表

之前送左IPHONE,現在生日送IPHONE殼
明年送塊電池,后年送個耳筒。

引用:
原帖由 lwy7383 於 2/8/2012 11:47 發表

Paul 兄 轉新 look ... 迷死人
多謝C姐 其實這張頭像同我年青時個樣真係都差不多

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2012-8-2 12:54 發表

多謝C姐 其實這張頭像同我年青時個樣真係都差不多
唯一區別是頭髮少了點^^

引用:
原帖由 lwy7383 於 2/8/2012 12:27 發表

係 ... 林曉峰
... 應該係細佬

非也 sunny哥真係有幾分似林峰,尤其是他打波時個cool look更加有形過林峰

發新話題